Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Jokainen varmuuskopiotiedoston luokka sisältää luettelon tiedostotunnisteista. Voit kuitenkin poistaa oletustiedostotunnisteen tai tiedostotunnisteen, joka lisättiin varmuuskopiotiedoston luokkaan. Norton 360 Online tunnistaa tiedostot poistettujen tiedostotunnisteiden perusteella eikä varmuuskopioi niitä seuraavalla varmuuskopiointikerralla. Esimerkki: et halua tehdä varmuuskopiota niistä Office-asiakirjat -luokan asiakirjoista, joiden tiedostotunniste on .rtf. Tässä tapauksessa voit poistaa tiedostotunnisteen .rtf tästä luokasta.

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Mitä -välilehdellä Tiedostotyypit -kohdan vierestä Muokkaa tiedostotyyppiä.

3. Valitse Tiedostotyypit -kohdassa tiedostoluokan vieressä Määritä.

4. Valitse näyttöön ilmestyvästä ikkunasta tiedostotunniste ja napsauta tämän jälkeen Poista.

5. Valitse Tallenna.

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Tietoja varmuuskopioinnin tiedostoluokista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828879_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011