Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Jokainen varmuuskopiotiedoston luokka sisältää luettelon tiedostotunnisteista. Voit kuitenkin lisätä tiedostotunnisteen varmuuskopiotiedoston luokkaan. Norton 360 Online -ohjelma tunnistaa tiedostot, jotka sisältävät lisäämäsi tiedostotunnisteen. Ohjelma varmuuskopioi tiedostot kyseiseen tiedostoluokkaan. Jos haluat esimerkiksi varmuuskopioida .fm-tiedostotunnisteella varustettuja asiakirjoja Office-asiakirjat -luokassa, voit lisätä .fm-tiedostotunnisteen kyseiseen luokkaan.

Voit myös muokata olemassaolevaa tiedostotunnistetta tai lisäämääsi tiedostotunnistetta.

Tiedostotunnisteen nimessä saa olla enintään 10 merkkiä.

Tiedostotunnisteen lisääminen varmuuskopioluokkaan

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Mitä -välilehdellä Tiedostotyypit -kohdan vierestä Muokkaa tiedostotyyppiä.

3. Valitse Tiedostotyypit -kohdassa tiedostoluokan vieressä Määritä.

4. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Lisää uusi.

5. Syötä tiedostotunniste, jonka haluat lisätä.

6. Valitse OK.

7. Valitse Tallenna.

Tiedostotunnisteen muokkaaminen varmuuskopiotiedoston luokassa

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Mitä -välilehdellä Tiedostotyypit -kohdan vierestä Muokkaa tiedostotyyppiä.

3. Valitse Tiedostotyypit -kohdassa tiedostoluokan vieressä Määritä.

4. Valitse näyttöön ilmestyvästä ikkunasta tiedostotunniste, jota haluat muokata. Napsauta tämän jälkeen Muokkaa.

5. Muokkaa tiedostotunnistetta.

6. Valitse OK.

7. Valitse Tallenna.

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828861_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011