Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tiedostotunniste on merkkirivi, joka on lisätty tiedoston nimeen. Sitä käytetään tiedostomuodon tunnistamiseen. Norton 360 Online varmuuskopioi tietokoneella olevia tiedostoja eri luokkiin tiedostotunnisteiden perusteella. Jokainen varmuuskopioinnin tiedostoluokka sisältää luettelon oletustiedostotunnisteista. Kun varmuuskopiointi suoritetaan, Norton 360 Online tunnistaa tiedostot niiden tiedostotunnisteiden ja varmuuskopioinnin tiedostoluokkien perusteella. Jos haluat esimerkiksi varmuuskopioida .fm-tiedostotunnisteen sisältäviä asiakirjoja Office-asiakirjat-luokassa, voit lisätä .fm-tiedostotunnisteen kyseiseen luokkaan.

Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Mitä -välilehden Muokkaa tiedostotyyppiä -toimintoa käyttämällä kunkin tiedostoluokan tiedostotunnisteita voi lisätä, muokata tai poistaa. Kun lisäät valintamerkin kohtaan Muokkaa tiedostotyyppiä, kunkin varmuuskopiointiluokan kohdalle tulee näkyviin Määritä -asetus, jonka avulla voit muokata luokan tiedostopäätteitä.

Voit käyttää Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Mitä -välilehden Muokkaa tiedostotyyppiä -toimintoa seuraaviin toimenpiteisiin:

• Voit tarkastella tiedostotunnisteita, jotka on jo luetteloitu tiedostotunnisteiden luokassa.

Tällä valinnalla voidaan varmistaa, että luettelo sisältää tunnisteet niistä tiedostoista, jotka on tarkoitus varmuuskopioida.

• Voit myös lisätä tiedostotunnisteen luetteloon tai muokata tiedostotunnistetta, joka on käytettävissä luettelossa.

Tällä valinnalla voidaan varmistaa, että Norton 360 Online varmuuskopioi seuraavalla varmuuskopiointikerralla tiedostot, jotka sisältävät lisäämäsi tunnisteet.

• Voit poistaa tiedostotunnisteen olemassaolevasta luettelosta tai lisäämästäsi tiedostotunnisteesta.

Tämä valinnalla voidaan varmistaa, että Norton 360 Online ei varmuuskopioi seuraavalla varmuuskopiointikerralla ei-toivottuja tiedostoja.

• Voit palauttaa tiedostoluokan oletustiedostotunnisteisiinsa.

Tämä valinnalla voidaan palauttaa varmuuskopioinnin tiedostoluokkaan tehdyt muutokset.

Tiedostotunnisteet ovat riippumattomia varmuuskopiosarjasta. Jos muutat tiedostotunnistetta varmuuskopiotiedostojen luokassa, muutos kohdistetaan kaikkiin varmuuskopiosarjoihin.

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan