Firefoxin tiedostojen poisto

Kun verkkosivu avataan, selain lataa tietokoneelle sivun sisältämän tekstin ja kuvituksen. Kun lopetat sivun tarkastelun, selain voi jättää ladatun sisällön tietokoneelle. Ladatun sisällön ansiosta sivu voidaan näyttää nopeammin, kun se avataan uudelleen. Nämä tiedostot saattavat ajan myötä kasaantua levylle. Lisäksi myös selaushistoria ja kirjanmerkit vievät levytilaa.

Norton 360 Online puhdistaa automaattisesti väliaikaisesti ladatut tiedostot, väliaikaiset tiedostot sekä muut ei-toivotut tiedostot, jotka on luotu selattaessa Internetiä Internet Explorerilla. Jos käytät Firefox-selainta, tämä asetus on otettava käyttöön väliaikaisten tiedostojen puhdistamiseksi.

Firefoxin tiedostojen poisto -asetus on käytettävissä vain siinä tapauksessa, että Firefox on asennettu tietokoneelle.

Firefoxin tiedostojen poisto -kohta sisältää seuraavat asetukset:

Firefoxin tilapäisten tiedostojen poisto

Voit poistaa väliaikaiset tiedostot, joita kerääntyy tietokoneelle, kun Firefox-selaimella vieraillaan web-sivuilla.

Tämä asetus on käytössä oletuksena.

Firefoxin historian tyhjennys

Voit poistaa historiatiedot ja kirjanmerkit, joita kerääntyy tietokoneelle, kun Firefox-selaimella vieraillaan web-sivuilla.

Tämä asetus on oletusarvoisesti poistettu käytöstä.

Tarkistuksen suorittaminen tarpeettomien tiedostojen poistamiseksi

Tietoja levyn uudelleenjärjestämisestä

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19816135_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011