Tietoturvahistoria - Lisätiedot

Tietoturvahistoria - lisätiedot -ikkunassa voit katsoa lisätietoja kohteista, jotka olet valinnut tietoturvahistorian eri näkymissä. Voit myös tehdä mitä tahansa muita valitulle kohteelle käytettävissä olevia toimintoja, kuten verkkoon luottamisen tai verkon käytön rajoittamisen, tästä ikkunasta.

Norton 360 Online -ohjelma näyttää lisätietoja Tietoturvahistoria -ikkunan avattavasta Show -valikosta valitusta kohteesta seuraavissa luokissa:

• Hälytysyhteenveto

Hälytysyhteenveto -ruudussa esitetään kohteesta seuraavat tiedot:

Vakavuus

Näyttää valitun kohteen riskitason.

Tietoturvariskien tasot ovat korkea, keskitaso, matala ja tiedot.

Toiminto

Näyttää Norton 360 Online -ohjelman suorittaman toiminnon.

Päivämäärä ja aika

Näyttää toiminnon päivämäärän ja ajan.

Tila

Näyttää kohteeseen kohdistetun toiminnon tilan.

Suositeltu toiminto

Näyttää toiminnot, jotka saattaa olla tarpeen suorittaa.

• Lisätietoja

Lisätietoja -ruudussa esitetään yksityiskohtaiset tiedot kohteesta. Se näyttää esimerkiksi riskitason, riskin luokan, lähetyspäivämäärän, riskin kuvauksen ja suositellut toiminnot eri Tietoturvahistorian kohteille.

• Toiminnot

Toiminnot -ruudun vaihtoehdot vaihtelevat riippuen valinnoista, jotka tehdään Tietoturvahistoria -ikkunan avattavassa Näytä -luettelossa. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Luota

Sallii kaikkien valitun verkon tietokoneiden vaihtaa tietoja tietokoneesi kanssa.

Tämä valinta on käytettävissä Palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

Rajoita

Estää valitun tietokoneen tai valitun verkon kaikkien määrittämättömien tietokoneiden yhteydet tietokoneeseesi.

Tämä valinta on käytettävissä Palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

Poista luottaminen

Poistaa luottamuksen valitulta tietokoneelta tai kaikilta valitun verkon määrittämättömiltä tietokoneilta.

Tämä valinta on käytettävissä Palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

Poista rajoitus

Poistaa rajoituksen valitulta tietokoneelta tai kaikilta valitun verkon määrittämättömiltä tietokoneilta.

Tämä valinta on käytettävissä Palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

Salli

Sallii valitun ohjelman muodostaa yhteyden internetiin.

Tämä valinta on käytettävissä Palomuuri - Toiminnot -näkymässä.

Näytä sääntö

Tämä toiminto näyttää palomuurisäännön, jolla hallitaan valitun ohjelman yrityksiä käyttää verkkoa Norton 360 Online -ohjelman Ohjelmanhallinta -ikkunassa.

Tämä valinta on käytettävissä Palomuuri - Toiminnot -näkymässä.

Lopeta muistutukset

Estää jatkossa Norton 360 Online -ohjelmaa ilmoittamasta, kun ohjelma torjuu valitun hyökkäyksen allekirjoituksen.

Tämä valinta on käytettävissä Luvattoman käytön esto -näkymässä.

Ilmoita

Antaa jatkossa Norton 360 Online -ohjelman ilmoittaa, kun ohjelma torjuu valitun hyökkäyksen allekirjoituksen.

Tämä valinta on käytettävissä Luvattoman käytön esto -näkymässä.

• Riskinhallinta

Riskinhallinta -ruudussa esitetään linkkejä, joista voi saada tietoa valitusta kohteesta. Tästä näkymästä voi siirtyä myös joidenkin tietoturvahistorian kohteiden asetusruutuun, joka on Norton 360 Online -ikkunassa.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Tietoja Tietoturvahistoria - Lisätiedot -ikkunasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803667_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011