Tietoja Norton-työkalurivistä

Kun Norton 360 Online asennetaan, se lisää Norton-työkalurivin Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimiin.

Seuraavat valinnat ovat käytettävissä Norton-työkalurivillä :

Norton -valikko

Mahdollistaa Identiteetin suojauksen ja muiden asetusten käytön.

Norton -valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot:

• Raportoi sivusto

• Pienennä työkalurivi

• Asetukset

• Community Buzz

• Siirry Norton Safe Web -sivustoon

• Ota käyttöön Norton Safe Web

• Käynnistä opetusohjelma

• Ohje

Pienennä työkalurivi -valinta näkyy ainoastaan Internet Explorer -selaimessa. Lisäksi Community Buzz on käytettävissä vain Windowsin englanninkielisissä versioissa.

Safe Web -ilmaisin

Ilmoittaa, onko käyttämäsi verkkosivusto turvallinen vai vaarallinen.

Suojaus tietojen kalastelulta ja Norton Safe Web -toiminnot, jotka löytyvät Turvallinen internetin käyttö -osasta Identiteetin suojaus -kohdan pääasetusten Asetukset -ikkunasta, analysoivat käytettävien sivustojen tietoturvatason. Tulokset näytetään sitten Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

Identity Safe -valikko

Voit tarkastella kirjautumisia ja kortteja, jotka olet tallettanut Identity Safeen.

Jotkin verkkosivustot vaativat kirjautumistietoja tai niillä on täytettäviä lomakkeita. Voit täyttää sellaisten sivustojen tiedot Identity Safe -valikon avulla. Identity Safe -valikossa näkyy luettelo kaikista tallennetuista kirjautumistiedoista ja korteista. Voit valita luettelosta kirjautumistiedot ja käyttää niitä verkkosivustolle kirjautumiseen. Voit myös valita luettelosta kortin ja käyttää sitä lomakkeiden täyttämiseen.

Asetukset -alavalikossa voidaan hallita kirjautumisia, kortteja ja muistiinpanoja sekä käyttää Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunaa. Lisäksi voit myös muokata ja poistaa kirjautumistiedot käyttämällä Identity Safe -valikkoa.

Sinun on oltava kirjautuneena mihin tahansa Identity Safen varastoon, jotta voit käyttää Identity Safe -valikkoa.

Google Chrome -verkkoselaimessa Norton-työkaluriviä voidaan käyttää Chrome-selaimen laajennuksena. Norton-työkalurivi otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä Chrome-selaimen Laajennukset-sivulla. Samalla sivulla voidaan myös poistaa Norton-työkalurivin asennus Chrome-selaimesta.

Jos Norton-työkalurivi on käytössä, seuraavat asetukset ovat käytettävissä:

Salli käyttö tuntemattomana

Sallii verkon selaamisen piilossa niin, että selaustietoja ei tallenneta selaus- tai lataushistoriaan.

Salli pääsy tiedostojen URL-osoitteisiin

Voit tarkastella ladatun tiedoston URL-osoitetta.

Jos Norton-työkalurivin asennus on poistettu Chrome-selaimesta, Norton 360 Online on asennettava uudestaan, jotta voit jälleen käyttää Norton-työkaluriviä Chrome-selaimessa.

Norton-työkalurivin piilottaminen ja näyttäminen

Identity Safen asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19802710_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011