Norton-työkalurivi

Kun Norton asennetaan, se pyytää lisäämään Norton-työkalurivin Internet Explorer- selaimeen.

Seuraavat valinnat ovat käytettävissä Norton-työkalurivillä:

Norton -valikko

Mahdollistaa Web -asetusten ja muiden asetusten käytön.

Mahdollistaa Identiteetin suojauksen ja muiden asetusten käytön.

Norton -valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot:

• Raportoi sivusto

• Ota käyttöön Norton Safe Share / Poista Norton Safe Share käytöstä

• Siirry Norton Safe Web -sivustoon

• Ohje

Siirry Password Managerin kotisivulle -kuvake

Pääset käyttämään pilvivarastoosi tallennettuja Password Manager -tietojasi. Voit lisätä, muokata tai poistaa kirjautumisia, kortteja ja muistiinpanoja.

Voit tehostaa verkkohakujasi Norton Safe Search -toiminnon avulla. Norton Safe Search käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua. Norton Safe Search näyttää haun tulokset kunkin sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen perusteella.

Voit asettaa tämän sivun myös oletusaloitussivuksesi.

Norton Safe Search

Voit tehostaa verkkohakujasi Norton Safe Search -toiminnon avulla. Norton Safe Search käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua. Norton Safe Search näyttää haun tulokset kunkin sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen perusteella.

Safe Web -ilmaisin

Ilmoittaa, onko käyttämäsi verkkosivusto turvallinen vai vaarallinen.

Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot analysoivat käytettävien sivustojen tietoturvatason. Tulokset näytetään sitten Norton Safe Web -ponnahdusikkunassa.

Voit tarkastella uhkatietoja Norton Safe Web -ponnahdusikkunassa napsauttamalla Safe Web -ilmaisinta. Jos uskot, että tuloksissa on virhe, voit ilmoittaa NortonLifeLockille sivuston kaipaavan uutta arviointia Ilmoita tästä verkkosivustosta -toiminnolla.

Varasto on auki / Varasto on suljettu -valikko

Voit tarkastella kirjautumistietoja, jotka olet tallentanut Password Manageriin.

Jotkin sivustot vaativat kirjautumistiedot. Tämäntyyppisillä verkkosivustoilla voit käyttää Varasto on auki -valikkoa tietojen täyttämiseen. Varasto on auki -valikossa näkyy tallennettujen kirjautumistietojen luettelo. Voit valita luettelosta kirjautumistiedon ja käyttää sitä verkkosivustolle kirjautumiseen.

Varasto on auki -valikko ei ole käytettävissä Firefox-selaimen Norton-työkalurivillä.

Voit käyttää seuraavia kuvakkeita, jotka ovat käytettävissä Varasto on auki -valikon alaosassa:

• Avaa täyttöavustaja:

Voit tarkastella Täyttöavustajan ikkunaa, joka näkyy selaimen oikeassa reunassa. Voit vetää ja pudottaa henkilötietoja Täyttöavustajan ikkunasta sivuston täyttökenttiin.

• Avaa Norton Password Manager:

Voit käyttää Norton Password Managerin pääikkunaa.

• Sulje varasto:

Voit tarkistaa, onko varasto auki vai suljettu. Voit sulkea varaston napsauttamalla asianmukaista vaihtoehtoa.

Norton Password Manager -pääikkuna on suljettava ennen kuin varasto suljetaan työkaluriviltä.

Sinun on oltava kirjautuneena mihin tahansa Password Managerin varastoon, jotta voit käyttää Varasto on auki -valikkoa.

Jaa

Voit jakaa verkkosivuston ystäviesi kanssa suosituilla verkkoyhteisösivustoilla, joista esimerkkeinä Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail tai Google Mail. Mahdollisia tietoturvauhkia sisältäviä verkkosivustoja ei kuitenkaan voi jakaa.

Asetukset-kuvake ( ••• )

Voit määrittää Norton-työkalurivin ja Norton Password Managerin asetukset.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Työkalurivin asetukset : Norton Safe Search- ja Norton Safe Share -toiminnot voi tuoda työkaluriville ja poistaa siltä. Lisäksi voit ottaa Norton-kotisivun käyttöön tai poistaa sen käytöstä, jos olet asettanut Norton-kotisivun oletuskotisivuksesi.

• Oletushakuasetukset : Voit muuttaa selaimesi oletushakuasetuksia. Kun valitset tämän vaihtoehdon, voit tarkastella oletushakuasetusten muuttamista koskevia ohjeita.

• Avaa Password Managerin asetukset : Voit määrittää Password Managerin niin, että voit käyttää sitä eri laitteista ja saada sen toimimaan entistä tehokkaammin ja älykkäämmin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19802710
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020