Identity Safen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Identity Safe auttaa hallitsemaan henkilötietojasi ja antaa lisäsuojan, kun suoritat verkkotapahtumia. Voit käyttää erilaisia Identity Safe -toimintoja henkilökohtaisten tietojen, kuten osoitteiden, syntymäajan ja luottokorttitietojen, hallintaan. Kirjautumistiedot, kortit ja muistiinpanot helpottavat henkilökohtaisten tietojen turvallista säilytystä ja käyttöä.

Voit ottaa Identity Safen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Asetukset -ikkunan Pikaohjaimista tai Identiteetin suojauksen Asetukset -ikkunasta.

Kun olet ottanut Identity Safen käyttöön, sinun on kirjauduttava Identity Safeen, jotta voit käyttää eri ominaisuuksia.

Identity Safen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Pikaohjaimista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Tee Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdassa jokin seuraavista:

• Jos haluat poistaa Identity Safen käytöstä, poista Identity Safe -valinta.

• Jos haluat ottaa Identity Safen käyttöön, valitse Identity Safe.

Identity Safen poistaminen käytöstä Asetukset-ikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Siirrä Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunan Identity Safe -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -kohtaan.

3. Valitse Käytä.

Identity Safen ottaminen käyttöön Asetukset-ikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Siirrä Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunan Identity Safe -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -kohtaan.

3. Valitse Käytä.

Tietoja Identity Safesta

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen