Norton Password Managerin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Password Manager auttaa hallitsemaan salasanoja ja antaa lisäsuojaa verkkomaksutapahtumia suoritettaessa. Password Managerin ominaisuuksilla voi hallita henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteita, syntymäaikaa ja luottokorttitietoja.

Voit ottaa Password Managerin käyttöön tai poistaa sen käytöstä Google Chromen Laajennukset-sivulla tai Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla.

Password Managerin ottaminen käyttöön Google Chromen Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

3. Siirry asetuksissa kohtaan Lisää työkaluja ja valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Password Manager on poistettu käytöstä Laajennukset -sivulla, lisää valintamerkki Käytössä -ruutuun.

5. Käynnistä Google Chrome uudelleen

Password Managerin ottaminen käyttöön Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla Identity Safepoistaminen käytöstä

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Valitse Firefox -valikosta Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset -välilehdeltä Norton Password Manager.

4. Jos Norton Password Manager ei näy harmaana, napsauta Ota käyttöön.

5. Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen.

Norton Password Managerin ottaminen käyttöön Safarin Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari -valikkoriviltä Safari ja sitten Asetukset.

3. Valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Password Manager on poistettu käytöstä Laajennukset-sivulla, lisää valintamerkki Ota käyttöön -ruutuun.

Password Managerin poistaminen käytöstä Google Chromen Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

3. Siirry asetuksissa kohtaan Lisää työkaluja ja valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Password Manager on otettu käyttöön Laajennukset -sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

5. Käynnistä Google Chrome uudelleen

Password Managerin poistaminen käytöstä Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla Identity Safepoistaminen käytöstä

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Valitse Firefox -valikosta Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset -välilehdeltä Norton Password Manager.

4. Jos Norton Password Manager näkyy harmaana, napsauta Ota käyttöön.

5. Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen.

Norton Password Managerin poistaminen käytöstä Safarin Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari -valikkoriviltä Safari ja sitten Asetukset.

3. Valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Password Manager on otettu käyttöön Laajennukset-sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19802707
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019