COM-tarkastusvalvonta

COM-tarkastusvalvonta auttaa takaamaan, että haittaohjelmat eivät pääse muuttamaan sovelluksen toimintaa luomalla ohjattuja COM-objekteja.

COM on Microsoftin kehittämä ohjelmistokomponenttien rakentamiseen käytettävä määritys, joka voidaan koota ohjelmiin tai käyttää toimintojen lisäämiseen olemassa oleviin ohjelmiin, jotka toimivat Microsoft Windows -alustalla.

COM-komponentit sisältävät COM-objektien käyttämiä määrityksiä. Nämä määritykset tunnetaan luokkina. Kun luot COM-objektin ohjelmassa, luot esiintymän COM-komponenttiin kuuluvasta luokasta. Kuka tahansa vaoi muuttaa ohjelmaa luomalla COM-objekteja. Eräissä tapauksissa ohjelman muuttamisen tarkoituksena voi olla vahingoittaa ohjelmaa. Kun COM-valvonta on aktiivinen, se varoittaa sinua aina, kun haittaohjelma pyrkii luomaan COM-objekteja. Voit sen jälkeen sallia tai estää nämä ohjelmat. Ohjelmat, joiden suorittamisen sallit, luetteloidaan automaattisesti COM-tarkastusvalvonta -valintaikkunassa.

Näytä ohjelman tiedot napsauttamalla sen nimeä valintaikkunassa.

Seuraavassa taulukossa luetellaan ohjelmien tiedot:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19794932_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/08/2011