Tietoturvavaatimus

Kun määrität Estä kaikki verkkoliikenne -asetuksen arvoksi Estetty, palomuuri estää kaiken tietokoneelle saapuvan ja tietokoneelta lähtevän liikenteen. Voit määrittää, kuinka kauan haluat palomuurin estävän kaiken verkkoliikenteen. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus palautetaan automaattisesti. Toiminnon oletusasetukset palautetaan myös, kun tietokone käynnistetään uudelleen sinä aikana, jona toiminto on estetyssä tilassa. Voit ohittaa asetuksesi milloin tahansa ja ottaa toiminnon käyttöön Asetukset -ikkunassa.

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19794928_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011