Käynnistyskohteiden poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Jotkin ohjelmat käynnistetään ja suoritetaan rinnakkain automaattisesti tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. Näitä ohjelmia kutsutaan käynnistyskohteiksi. Käynnistyskohteet pidentävät tietokoneen käynnistymiseen kuluvaa aikaa.

Voit hallita tietokoneen käynnistyskohteita tehokkaasti Käynnistyksen hallinnan avulla. Jos et halua jonkin ohjelman käynnistyvän automaattisesti, kun kytket virran tietokoneeseen, voit poistaa kyseisen ohjelman käytöstä Käynnistyksen hallinnan avulla. Voit myös viivästää sellaisen käynnistyskohteen suorittamista, jonka haluat käynnistyvän myöhemmin.

Käynnistyskohteiden poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita Käynnistyksen hallinta.

2. Poista Käytössä/Ei käytössä -sarakkeessa sellaisen ohjelman valinta, jonka et halua käynnistyvän automaattisesti, kun kytket tietokoneeseen virran.

3. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

4. Valitse Sulje.

Käynnistyskohteiden käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita Käynnistyksen hallinta.

2. Valitse Käytössä/Ei käytössä -sarakkeessa sellainen ohjelma, jonka haluat käynnistyvän automaattisesti, kun kytket tietokoneeseen virran.

3. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

4. Valitse Sulje.

Tietoja Käynnistyksen hallinnasta

Käynnistyskohteiden hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19793835_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011