Tuotetilan valvonta

Tuotetilan valvonta -ikkunassa voit valvoa tai ohittaa virustorjunnan, palomuurin, Identiteetin suojauksen ja Yleistä-ominaisuuden tilan. Se ilmoittaa, kuinka suojassa tietokoneen Internet-yhteys on ei-toivotuilta yhteydenotoilta. Lisäksi se seuraa tietokonetta virusten, vakoiluohjelmien tai muiden uhkien varalta ja valvoo muita toimintoja kuten varmuuskopiointia.

Voit esimerkiksi valita Tuotetilan valvonta -ikkunassa Älykäs palomuuri -valinnan ja ottaa sitten älykkään palomuurin pois käytöstä. Tässä tapauksessa Norton 360 Online -ohjelmiston tietoturvatilaksi muuttuu Riskialtis. Jos älykäs palomuuri ohitetaan tai sitä ei valita, Norton 360 Online -ohjelmiston tietoturvatila pysyy muuttumattomana, kun älykäs palomuuri otetaan pois käytöstä.

Valinnoilla voit ottaa tuotteen toimintojen tilan valvonnan käyttöön tai pois käytöstä.

Tuotetilan valvonta -ikkuna sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Virustorjunta

Virustorjunta suojaa tietokonetta turvallisuusriskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan.

Tuotetilan valvonta -ikkunassa voit valvoa seuraavia ominaisuuksia tai ohittaa ne:

• Auto-Protect

• SONAR-lisäsuojaus

• Virusten ja vakoiluohjelmien tarkistus

• Saapuva sähköpostin tarkistus

• Lähtevä sähköpostin tarkistus

• Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma

Palomuuri

Palomuuri valvoo tietokoneen Internet-yhteyttä ja suojaa tietokonetta ei-toivotuilta yhteydenotoilta ja tunkeutumisyrityksiltä.

Tuotetilan valvonta -ikkunassa voit valvoa seuraavia ominaisuuksia tai ohittaa ne:

• Älykäs palomuuri

• Luvattoman käytön esto

• Selaimen suojaus

Identiteetin suojaus

Identiteetin suojaus -kohdan Turvallinen verkon käyttö -asetuksen avulla voit valvoa Turvallinen verkon käyttö -ominaisuutta tai ohittaa sen.

Turvallinen verkon käyttö -ominaisuus ottaa käyttöön suojauksen tietojen kalastelulta ja Norton 360 Online -ohjelman Norton Safe Web -ominaisuuden. Suojaus tietojen kalastelulta analysoi käyttämiesi sivustojen turvallisuuden. Norton Safe Web tekee Internetin käytöstä turvallisempaa näyttämällä sivuston luokituksen kuvakkeen jokaisen hakutuloksen vieressä.

Jos tämä asetus poistetaan käytöstä, Norton 360 Online ei muuta Identiteetin suojauksen suojaustilaa siinäkään tapauksessa, että Turvallinen verkon käyttö on poistettu käytöstä.

Yleiset

Yleiset -kohdan Varmuuskopiointi -valinnan avulla voit valvoa Norton 360 Online -ohjelman varmuuskopiointitoimintoa tai ohittaa sen.

Varmuuskopiointitoiminnon avulla voit varmuuskopioida tärkeät tiedostot ja kansiot haluamaasi sijaintiin haluamallasi hetkellä. Jos tämä asetus poistetaan käytöstä tai ohitetaan, Norton 360 Online ei muuta varmuuskopioinnin suojaustilaa siinäkään tapauksessa, että varmuuskopiointia ei ole määritetty.

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Tietoja Identiteetin suojauksen asetuksista

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19750248_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011