Suodatin

Norton AntiSpam -ominaisuuden voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Suodatin -välilehdellä. Kun Norton AntiSpam -ominaisuus on otettu käyttöön, voit tehdä seuraavat määritykset:

• Osoitekirjan ohitukset

• Sallitut-luettelo

• Estetyt-luettelo

• Web-kysely

• Suojatut portit

Jos poistat Norton AntiSpam -ominaisuuden käytöstä, saat ei-toivottuja sähköpostiviestejä todennäköisemmin. Kun Norton AntiSpam -ominaisuus on käytössä, se suojaa sähköpostiohjelmaasi ei-toivotulta sisällöltä. Varmista sen vuoksi aina, että Norton AntiSpam on käytössä.

Voit käyttää seuraavia Suodatin -välilehden asetuksia Norton AntiSpam -ominaisuuden määrittämiseen:

Suodatin

Asetus

Kuvaus

Neuvo

Osoitekirjan ohitukset

Voit ohittaa osoitekirjan sähköpostiosoitteet, joita ei tule lisätä automaattisesti Sallitut-luetteloon.

Ohita osoitekirjan sähköpostiosoitteet, joita ei tule lisätä automaattisesti Sallitut- tai Estetyt-luetteloon.

Käytä Osoitekirjan ohituksia, ennen kuin tuot osoitekirjan. Lisää sallittujen luetteloon kaikki sähköpostiosoitteet, joita et halua tuoda tuetun sähköpostiohjelman osoitekirjasta.

Sallitut-luettelo

Voit lisätä luetteloon tiettyjä osoitteita ja toimialueita (esimerkiksi symantec@symantec.com), joista lähetettyä sähköpostia haluat vastaanottaa.

Lisää aina kaikki tunnetut sähköpostiosoitteet ja toimialueet Sallitut-luetteloon. Näin et menetä tuntemiesi ihmisten lähettämiä tärkeitä sähköpostiviestejä.

Estetyt-luettelo

Voit lisätä luetteloon tiettyjä osoitteita ja toimialueita, joista lähetettyä sähköpostia et halua vastaanottaa.

Norton AntiSpam merkitsee kaikki näistä osoitteista tai toimialueilta lähetetyt sähköpostiviestit roskapostiksi.

Lisää epäilyttävät sähköpostiosoitteet ja toimialueet aina Estetyt-luetteloon, jotta vältyt ei-toivotuilta sähköpostiviesteiltä näistä osoitteista tai toimialueilta.

Web-kysely

Symantecin verkkopalvelimet voivat suodattaa roskapostiviestit, jotka paikalliset suodattimet ovat luokitelleet kelvollisiksi.

Web-kyselyn käyttö takaa roskapostien tehokkaan suodatuksen.

Suojatut portit

Voit määrittää sähköpostisuojauksen POP3- ja SMTP-porteille.

Jos sähköpostiohjelman SMTP- ja POP3-porttien numerot eroavat oletusarvoisista porttien numeroista, sinun on määritettävä Norton 360 Online.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Osoitekirjan ohitusten määrittäminen

Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19732388_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011