Varoitus

Symantec on analysoinut tämän sivun ja määrittänyt, että ostosten teko sivulla on riskialtista. Koska sivusto ei ole turvallinen, sitä ei pidä käyttää.

Avatulla sivustolla saattaa olla tietokoneuhkia, identiteettiuhkia ja kiusantekijöitä. Virukset, troijalaiset ja madot ovat esimerkkejä tietokoneuhista ja identiteettiuhista. Häiritsevyystekijät voivat olla ponnahdusikkunoita, hakkerointiohjelmia, pilailuohjelmia, jäljitysohjelmia, harhaanjohtavia sovelluksia sekä ei-toivottuja sovelluksia. Nämä uhat saattavat hyökätä tietokonetta vastaan ja asentaa järjestelmään vahingollisia ohjelmakoodeja ilman käyttäjän lupaa. Voit nähdä tietokoneuhkien, identiteettiuhkien ja kiusantekijöiden määrän ponnahdusikkunasta.

Symantec suosittelee, että tätä sivua ei käytetä.

Valitsemalla Täysi raportti saat lisätietoa tästä Web-sivusta. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta sivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja Norton Safe Webistä

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19692739_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011