Varoitus

Symantec on analysoinut tämän sivun ja määrittänyt, että sivu antaa häiritseviä tuloksia. Olet verkkosivulla, joka saattaa lähettää roskapostia sähköpostiosoitteeseesi tai muuttaa selaimen asetuksia ilman vahvistusta.

Avatulla sivustolla saattaa olla tietokoneuhkia, identiteettiuhkia ja kiusantekijöitä. Virukset, troijalaiset ja madot ovat esimerkkejä tietokoneuhista ja identiteettiuhista. Häiritsevyystekijät voivat olla ponnahdusikkunoita, hakkerointiohjelmia, pilailuohjelmia, jäljitysohjelmia, harhaanjohtavia sovelluksia sekä ei-toivottuja sovelluksia. Nämä uhat saattavat hyökätä tietokonetta vastaan ja asentaa järjestelmään vahingollisia ohjelmakoodeja ilman käyttäjän lupaa. Voit nähdä tietokoneuhkien, identiteettiuhkien ja kiusantekijöiden määrän ponnahdusikkunasta.

Symantec suosittelee, että tätä sivua ei käytetä.

Valitse Täysi raportti, jos haluat lisätietoa tästä web-sivusta. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta sivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja Norton Safe Webistä

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19692609_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011