Sivusto on turvallinen

Symantec on analysoinut tämän verkkosivun ja määrittänyt, että ei ole merkkejä uhasta. Lisäksi Norton Safe Web on määrittänyt, että ostosten tekeminen tällä sivulla on turvallista.

Valitsemalla Täysi raportti saat lisätietoa tästä Web-sivusta. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta sivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Tietoja Norton Safe Webistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19692530_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/02/2011