Tietoja tehtävien ajoituksen asetuksista

Voit määrittää tehtävien ajoitusasetusten avulla tehtävät, jotka Norton 360 Online suorittaa automaattisesti, kun tietokone on käyttämättömänä. Asetusten avulla voit myös ajoittaa tietoturvaan, suorituskykyyn ja varmuuskopiointiin liittyvitä tehtäviä.

Tehtävien ajoitus sisältää seuraavat asetukset:

Automaattiset tehtävät

Voit määrittää, mitä tehtäviä suoritetaan taustalla automaattisesti silloin,kun tietokone on käyttämättömänä.

Näihin automaattisiin tehtäviin kuuluu toimintoja, jotka liittyvät tietokoneen tietoturvaan ja optimointiin.

Vaihtoehdot ovat:

• Tilapäiset Internet Explorer -tiedostot

• Windowsin tilapäiset tiedostot

• Internet Explorer -historia

• Levyn optimointi

• Rekisterin puhdistus

Ajastus

Voit ajasta tietokoneen turvallisuuteen ja optimointiin liiittyvät toiminnot

Voit määrittää, kuinka usein Norton 360 Online tarkistaa järjestelmän tietoturvaa ja suorituskykyä koskevien ongemien varalta, ja milloin varmuuskopiointi suoritetaan.

Voit ajastaa tietokoneen turvallisuutta ja optimointia koskevien toimintojen mukautuksen seuraavien vaihtoehtojen mukaan:

• Automaattinen (suositus)

On suositeltavaa valita tämä vaihtoehto. Norton 360 Online havaitsee, milloin tietokone on käyttämättömänä ja suorittaa tehtävät tämän jälkeen automaattisesti.

• Viikoittain

Voit ajoittaa tehtävien suorittamisen tapahtumaan viikottain. Päivämäärä ja ajankohta on ilmoitettava. Voit myös määrittää, että ajoitus suoritetaan ainoastaan silloin, kun tietokone on käyttämättömänä.

• Kuukausittain

Voit ajoittaa tehtävien suorittamisen tapahtumaan kuukausittain. Kuukaudenpäivä ja tarkka ajankohta on ilmoitettava. Voit myös määrittää, että ajoitus suoritetaan ainoastaan silloin, kun tietokone on käyttämättömänä.

• Manuaalinen ajoitus

Voit suorittaa tehtävät manuaalisesti.

Tietokoneen suorituskyky ei kärsi, jos tärkeät toiminnot ajoitetaan suoritettaviksi silloin, kun tietokonetta ei käytetä. Norton 360 Online tunnistaa, että tietokone on käyttämättömänä, kun hiirtä tai näppäimistöä ei ole käytetty tiettyyn aikaan, joka on määritetty joutoaikakatkaisun kestoksi. Kun ajoitat tarkistukset tehtäviksi viikoittain tai kuukausittain ja valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon, Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen, kun se on käyttämättömänä. Symantec suosittelee, että valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon. Näin tarkistukset eivät heikennä tietokoneesi suorituskykyä.

Siirry Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunaan valitsemalla Ajoita varmuuskopiointi napsauttamalla tässä. Varmuuskopiointi ajoitetaan Milloin -välilehdellä.

Tietoja automaattisten tehtävien ajastamisesta

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19651075_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011