Tietoja varmuuskopiointiasetuksista

Voit käyttää Norton 360 Online -ohjelman varmuuskopiointiasetuksia järjestelmän varmuuskopioinnin määrittämiseen.

Norton 360 Online -varmuuskopiointi sallii käyttäjän suorittaa seuraavat toimenpiteet:

• Varmuuskopioitavien tiedostojen valitseminen.

• Varmuuskopioitavien tiedostojen sijainnin valitseminen.

• Varmuuskopioinnin ajoituksen määrittäminen.

Varmuuskopiointitehtävien lisäksi Norton 360 Online -ohjelman varmuuskopiointiasetuksissa voi helposti tarkastella tietyn tiedoston varmuuskopiointitilaa avaamatta itse ohjelmaa. Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa varmuuskopiointi voidaan poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön.

Valitse Varmuuskopiointi. Näkyviin tulevat seuraavat asetukset:

Varmuuskopioinnin hallinta

Voit määrittää mitä, minne ja milloin varmuuskopioidaan

Määritä -asetuksen avulla voit määrittää varmuuskopioinnin lähteen, kohteen ja ajastuksen.

Varmuuskopiointitilan peittokuvat

Voit tarkastella tiedoston varmuuskopiointitilaa lisäämällä tiedoston kuvakkeeseen tilan peittokuvan

Tilan peittokuvia ovat seuraavat:

• Vihreä kuvake, jossa on valintamerkki

Ilmaisee, että tiedosto on varmuuskopioitu

Kuvake vaihtuu siniseksi kuvakkeeksi, jossa on nuolia, jos tiedostoa muutetaan.

• Sininen kuvake, jossa on nuolia

Ilmaisee, että tiedostoa ei ole varmuuskopioitu

Kuvake vaihtuu vihreäksi, kun Norton 360 Online varmuuskopioi tiedoston automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättömänä.

• Harmaa kuvake, jossa on vinoviiva

Ilmaisee, että tiedosto on ohitettu varmuuskopioinnissa

Kun tiedosto ohitetaan missä tahansa varmuuskopiosarjassa, Norton 360 Online ilmoittaa sen varmuuskopiointitilaksi Pois käytöstä.

Norton-varmuuskopiointiasema

Voit tarkastella Windowsin Resurssienhallinnassa luetteloa varmuuskopiointikohteista, joihin tiedostosi varmuuskopioidaan

Voit myös lisätä varmuuskopiosarjaan tiedostoja tai poistaa niitä. Tämän lisäksi voit palauttaa tiedoston Norton-varmuuskopiointiasemassa olevasta varmuuskopiosarjasta haluamaasi sijaintiin.

Sisältövalikko

Voit lisätä tiedoston tai kansion varmuuskopiosarjaan tai jättää sen pois pikavalikossa, joka avautuu, kun napsautat hiiren kakkospainiketta.

Toiminnon saa käyttöön, kun Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan varmuuskopiointiasetukset on määritetty. Valikossa luetellaan kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiosarjat, mikä helpottaa varmuuskopiointia.

Ominaisuuksia käsittelevä sivu

Voit tarkastella kunkin varmuuskopiointiin sisällytetyn varmuuskopiosarjan varmuuskopiointitilaa tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi -välilehdellä.

Näkyviin tulevat kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiosarjat ja niiden viimeisimmän varmuuskopioinnin ajankohta. Siinä näkyy myös kuvakkeen peittokuva, joka ilmaisee, onko tiedosto sisällytetty tiettyyn varmuuskopiosarjaan vai jätetty pois siitä.

Tietoja varmuuskopioinnista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19650995_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011