Tietoja asiakkaan integroinnin asetuksista

Roskapostin astukset -ikkunan Asiakkaan integrointi -välilehdellä näkyy luettelo tietokoneelle asennetuista tuetuista sähköpostiohjelmista tai asiakasohjelmista sekä niiden osoitekirjoista.

Asiakkaan integrointi -välilehti sisältää seuraavat valinnat:

Sähköpostiasiakkaat

Norton 360 Online tukee Norton AntiSpam -ominaisuuden integroimista Microsoft Outlook- ja Outlook Express -ohjelmiin. Windows Vista -käyttöjärjestelmässä Norton 360 Online tukee myös Norton AntiSpam -ominaisuuden integroimista Windows Mailin kanssa.

Kun kytket päälle sähköpostiasiakkaan, Norton AntiSpam integroituu sähköpostiasiakkaan kanssa.

Osoitekirjat

Norton 360 Online tukee Norton AntiSpam -ominaisuuden integroimista osoitekirjoihin, jotka kuuluvat sellaisille sähköpostiasiakkaille, joiden sähköpostiosoitteet haluat Norton AntiSpam -ominaisuuden tuovan.

Voit myös tuoda sähköpostiohjelman osoiteluettelon Sallitut-luetteloon. Osoitteet voidaan tuoda Sallitut-luetteloon ilman Norton AntiSpam -ominaisuuden integroimista sähköpostiohjelmiin.

Palaute -valinnan avulla Yleistä -rivillä voit lähettää palautetta väärin luokitelluista sähköpostiviesteistä Symantecille.

Asetus on käytettävissä vain, kun tietokoneessa on asennettuna Microsoft Outlook tai Outlook Express.

Aloitusikkuna -valinta, joka sijaitsee Yleistä -rivin alla, näyttää lyhyen Norton AntiSpam -ominaisuutta koskevan esittelyn aina kun sähköpostiohjelma käynnistetään. Halutessasi voit poistaa aloitusikkunan käytöstä.

Seuraavat sähköpostiohjelmat eivät tue sovelluksen integrointia:

• Outlook 2010 64-bittinen versio

• Thunderbird

• Windows Mail

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19650960_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011