Tietoja suodatinasetuksista

Roskapostin asetukset -ikkunan Suodatin -välilehti sisältää valintoja, joilla voidaan määrittää roskapostiasetukset.

Voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja Suodatin -välilehdellä:

Osoitekirjan ohitukset

Voit ohittaa osoitekirjan sähköpostiosoitteet, joita ei tule lisätä automaattisesti Sallitut-luetteloon.

Sallitut-luettelo

Voit lisätä luetteloon tiettyjä osoitteita ja toimialueita (esimerkiksi @symantec.com), joista lähetettyä sähköpostia haluat vastaanottaa.

Estetyt-luettelo

Voit lisätä luetteloon tiettyjä osoitteita ja toimialueita, joista lähetettyä sähköpostia et halua vastaanottaa.

Norton AntiSpam merkitsee kaikki näistä osoitteista tai toimialueilta lähetetyt sähköpostiviestit roskapostiksi.

Web-kysely

Tällä toiminnolla voit tarkistaa Symantecin verkkopalvelimet niin, että sellaiset roskapostiviestit suodatetaan, jotka paikalliset suodattimet luokittelevat kelvollisiksi.

Suojatut portit

Voit määrittää sähköpostisuojauksen POP3- ja SMTP-porteille.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19650958_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011