Varmuuskopiointiongelmia koskevat lisäohjeet

Lisäohjeita on saatavilla, jos kohtaat Symantec-tuotetta käyttäessäsi ongelmia, joita et pysty ratkaisemaan, tai jos sinulla on tuotetta koskevia kysymyksiä. Voit avata tukisivuston Norton Autofix -ikkunasta ja etsiä ratkaisuja ongelmaan Symantec Knowledge Base -tietokannasta.

Varmuuskopiointiongelmia koskevat lisäohjeet

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Tuki ja valitse sitten Hanki tukea.

2. Valitse Norton Autofix -ikkunasta Avaa tukiverkkosivusto.

Ongelman ratkaiseminen Norton Autofix -työkalun avulla

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19649041_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011