Diagnostisen raportin suorittaminen

Norton 360 Online -ohjelmiston diagnostinen raportti sisältää tietoja tietokoneesta. Raporttiin kuuluu muun muassa tietoja käyttöjärjestelmästä, ohjelmista sekä laitteistosta. Voit käyttää tätä raporttia ongelmien löytämiseen ja korjaamiseen.

Norton 360 Online -ohjelman diagnostinen raportti on reaaliaikainen raportti, joka sisältää aikaleiman. Norton 360 Online ei luo tätä raporttia automaattisesti. Sinun on käytettävä Suorita diagnostinen raportti -vaihtoehtoa ja luotava raportti manuaalisesti.

Jos Norton 360 Online löytää tietokoneelta ongelmia, voit korjata ne valitsemalla Korjaa nyt.

Voit tallentaa, lähettää sähköpostitse tai tulostaa raportin, kun sitä on tarkasteltava.

Diagnostisen raportin suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita diagnostinen raportti.

2. Kun toiminto on valmis, tarkastele Diagnostinen raportti -ikkunan tietoja ja valitse sitten Sulje.

Tietoja täydestä suojauksesta

Rekisterin puhdistuksen suorittaminen

Tietoja tietokoneen optimoinnista