Käyttäjätunnuksen ja salasanan muuttaminen.

Identity Safen avulla voit vaihtaa Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunaan tallentamiesi tallennettujen kirjautumisten käyttäjänimiä ja salasanoja. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat web-sivun.

Käyttäjänimen vaihtaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -kohdasta verkkosivusto, johon liitetyn käyttäjätunnuksen haluat vaihtaa.

4. Valitse Tiedot -kohdassa Käyttäjänimi -ruudun vieressä Muuta.

5. Kirjoita uusi käyttäjätunnus Käyttäjätunnus -valintaikkunan Anna uusi käyttäjätunnus -ruutuun.

6. Valitse OK.

7. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunasta Sulje.

Salasanan vaihtaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -kohdasta verkkosivusto, johon liitetyn salasanan haluat vaihtaa.

4. Valitse Tiedot -kohdassa Salasana -ruudun vierestä Näytä.

Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna tulee näkyviin. Tämä ikkuna tulee näyttöön ainoastaan, jos olet muuttanut Identity Safen salasanasuojauksen tasoksi Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä Salasana ja suojaus -ikkunassa.

5. Toimi Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa seuraavasti:

• Kirjoita Anna salasana -kenttään Identity Safen salasanasi.

• Valitse Vahvista.

6. Kirjoita uusi salasana Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Salasana -ruutuun.

7. Valitse Sulje.

8. Tallenna muutokset napsauttamalla vahvistusikkunassa Kyllä.

Kirjautumisten muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19648615_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011