Selaimen suojauksen poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Voit valita, haluatko suojata selainta niin, että annat Norton 360 Online -ohjelman estää tietokoneen käytön tuntemattomilta ohjelmilta.

Selaimen suojaus on käytössä oletuksena. Tässä tapauksessa Norton 360 Online estää ehkäisevästi uudet tai tuntemattomat haittaohjelmat, ennen kuin ne voivat hyökätä tietokoneen kimppuun. Suojaamalla selaimesi Norton 360 Online suojaa henkilötietosi ja estää hyökkääjiä ottamasta tietokonettasi etähallintaansa. Tämä toiminto tarkistaa selaimen tietoturva-aukot Internet Explorer 6.0-, Chrome 10.0- tai Firefox 3.6 -selaimessa tai näitä uudemmissa versioissa.

Pidä Selaimen suojaus aina käytössä. Näin suojaat selaimesi haittasivustojen hyökkäyksiltä.

Selaimen suojauksen poisto käytöstä tai käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehden Selaimen suojaus -rivillä:

• Poista Selaimen suojaus käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota Selaimen suojaus käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Jos poistit Selaimen suojauksen käytöstä, valitse Suojaushälytys -valintaikkunan avattavasta Valitse kesto -luettelosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Selaimen suojauksen käytöstä.

6. Valitse OK.

Tietoja Luvattoman käytön eston ja selaimen suojauksen asetuksista

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19639742_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011