Identity Safe: tietoturvauhka

Tämänhetkinen verkkosivu on tarkistettu yhden tai useamman tietoturvauhan varalta. Identity Safe ei täytä kirjautumistietojasi tälle sivustolle automaattisesti.

Voit määrittää, miten haluat Identity Safen vastaavan sivustoihin, jotka sisältävät tietoturvariskejä. Vaihtoehdot ovat:

Saat tietoja tästä sivustosta napsauttamalla tästä

Voit tarkastella yksityiskohtaista raporttia verkkosivustosta, jota käytät

Kun napsautat tätä linkkiä, Norton Safe Web -sivusto avautuu uudessa Internet Explorer-, Chrome- tai Firefox-selainikkunassa. Norton Safe Web antaa sinulle yksityiskohtaisen raportin tästä sivustosta. Voit tarkastella käyttäjien arvioita ja antaa palautetta web-sivustosta.

Älä täytä tällä kertaa

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos et halua, että Identity Safe täyttää automaattisesti kirjautumistiedot tai kortin tiedot vierailemallasi sivustolla.

Älä koskaan täytä.

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos et halua, että Identity Safe täyttää tietoja verkkosivustoilla, jotka sisältävät turvallisuusuhkia.

Täytä joka tapauksessa tällä kertaa

Täytä kirjautumistiedot käyttämällä tätä vaihtoehtoa.

Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, Identity Safe näyttää kaikki käytettävissä olevat kirjautumiset, jotka olet tallentanut tätä sivua varten. Voit valita luettelosta mitkä tahansa kirjautumistiedot.

Jos käytät web-sivua, jolla on lomakkeita, Identity Safe näyttää käytettävissä olevat tallennetut kortit. Voit valita kortin luettelosta ja sallia Identity Safen käyttää kortissa olevia tietoja verkkolomakkeen täyttämiseen.

Täytä aina

Käytä tätä vaihtoehtoa, kun haluat, että Identity Safe täyttää kirjautumistiedot aina riippumatta vierailtavan verkkosivuston turvallisuustilasta.

Tietoja Identity Safesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19586998_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011