Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Varmuuskopioitavat ja ohitettavat kohteet

Tässä ikkunassa voit hallita varmuuskopiosarjaan sisällytettäviä tai siitä pois jätettäviä tiedostoja ja kansioita.

Ikkunassa näytetään kohteet, jotka on poistettu tiedostoluokista. Tiedostoluokista poistetut kohteet näytetään ohitettuina kohteina.

Oletusarvon mukaan Norton 360 Online jättää joitakin ohjelmatietokansioita ja yleisiä mallitietokansioita pois varmuuskopiosarjasta.

Windows XP:ssä ohitetaan seuraavat kansiot:

• C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\

• C:\Documents and Settings\All Users\Shared Documents\Shared Music\Sample Music\

• C:\Documents and Settings\All Users\Shared Documents\Shared Pictures\Sample Pictures\

• C:\Documents and Settings\All Users\Shared Documents\Shared Videos\Sample Videos\

Windows Vistassa ja Windows 7:ssä ohitetaan seuraavat kansiot:

• C:\Program Data\

• C:\Users\Public\Public Music\Sample Music\

• C:\Users\Public\Public Pictures\Sample Pictures\

• C:\Users\Public\Public Videos\Sample Videos\

Jos kuitenkin haluat sisällyttää jonkin näistä kansioista varmuuskopiosarjaasi, valitse kansio ja valitse Poista luettelosta. Varmista, että lisäät kansion varmuuskopiosarjaasi Sisällytä kansio -asetuksella.

Norton 360 Online käyttää jokaisessa tiedostoluokassa luetteloa tiedostotunnisteista, jotta se voisi lisätä tiedostoja varmuuskopioon automaattisesti. Norton 360 Online ei kuitenkaan lisää tiedostoja, jotka sisältävät tunnisteen, jota ei ole missään tiedostoluokassa.

Voit lisätä tällaisia tiedostoja varmuuskopioon seuraavilla tavoilla:

• Lisää tiedoston tiedostotunniste asianmukaiseen tiedostoluokkaan.

• Lisää tiedosto manuaalisesti varmuuskopiosarjaan.

Muut tiedostotyypit -luokka sisältää tiedostot, joita Norton 360 Online ei lisää mihinkään tiedostoluokkaan, sekä tiedostot, jotka käyttäjä lisää varmuuskopiosarjaan manuaalisesti.

Ikkuna sisältää seuraavat tiedostoihin tai kansioihin liittyvät tiedot:

Nimi

Näyttää varmuuskopiosarjaan manuaalisesti lisättyjen tai siitä pois jätettyjen tiedostojen tai kansioiden tiedot.

Näyttää varmuuskopioidun kohteen alkuperäisen sijainnin.

Tyyppi

Näyttää, onko sisällytettävä tai ohitettava kohde tiedosto vai kansio

Sääntö

Näyttää varmuuskopiotavan kohteen tilan

Näyttää, onko kohde sisällytetty vai ohitettu varmuuskopiossa.

Tiedostoja tai kansioita voidaan sisällyttää varmuuskopiosarjaan tai jättää siitä pois tai poistaa siitä seuraavien asetusten avulla:

Sisällytä tiedosto

Mahdollistaa tiedoston sisällyttämisen varmuuskopioon

Voit sisällyttää tiedoston, jonka Norton 360 Online lisää automaattisesti johonkin tiedostoluokkaan.

Voit myös sisällyttää tiedoston, jota Norton 360 Online ei lisää automaattisesti mihinkään tiedostoluokkaan. Jos sisällyttämäsi tiedosto ei kuulu mihinkään tiettyyn luokkaan, Norton 360 Online sisällyttää tiedoston Muut tiedostotyypit -luokkaan.

Voit myös sisällyttää tiedostoja, joiden kansiopolku ei kuulu valitsemiisi varmuuskopioinnin lähteisiin. Näin esimerkiksi jos valitset lähteeksi Omat tiedostot -kansion ja haluat varmuuskopioida tiedoston, joka ei ole Omat tiedostot -kansiossa. Voit sisällyttää tiedostoja varmuuskopioon Sisällytä tiedosto -linkin avulla.

Sisällytä kansio

Voit sisällyttää kansion ja kaikki sen sisältämät tiedostot varmuuskopioon.

Kun sisällytät kansion, jossa on eri tiedostotunnisteilla varustettuja tiedostoja, Norton 360 Online sisällyttää tiedostot niitä vastaaviin luokkiin. Esimerkki: olet lisännyt varmuuskopioon kansion, joka sisältää kuvatiedoston ja videotiedoston. Norton 360 Online lisää kuvatiedoston kuvat-luokkaan ja videotiedoston video-luokkaan. Kansio näkyy kummassakin tiedostoluokassa niin, että se sisältää vain siihen luokkaan kuuluvat tiedostot.

Voit myös sisällyttää kansioita, jotka eivät kuulu valitsemiisi varmuuskopiointilähteisiin. Näin esimerkiksi jos valitset lähteeksi Omat tiedostot -kansion ja haluat varmuuskopioida kansion, joka ei ole Omat tiedostot -kansiossa. Voit lisätä tähän kansioon kuuluvat tiedostot varmuuskopioon Sisällytä kansio -linkin avulla.

Poista tiedosto

Mahdollistaa tiedoston jättämisen pois varmuuskopiosta

Voit jättää pois tiedoston, jonka Norton 360 Online lisää automaattisesti johonkin tiedostoluokkaan.

Voit poistaa myös sellaisen tiedoston, jota Norton 360 Online ei lisää automaattisesti mihinkään tiedostoluokkaan. Jos poistettava tiedosto ei kuulu mihinkään tiettyyn luokkaan, Norton 360 Online sisällyttää tiedoston Muut tiedostotyypit -luokkaan.

Voit jättää pois myös tiedostoja, joiden kansiopolku ei kuulu valitsemiisi varmuuskopioinnin lähteisiin. Esimerkki: valitset lähteeksi Omat tiedostot -kansion ja haluat jättää pois tiedoston, joka sijaitsee Omat tiedostot -kansiossa. Voit poistaa tiedoston varmuuskopiosta Poista tiedosto -linkin avulla.

Poista kansio

Mahdollistaa kansion jättämisen pois varmuuskopiosta

Voit poistaa sellaisessa kansiossa olevat tiedostot, jonka Norton 360 Online lisää automaattisesti johonkin tiedostoluokkaan.

Voit jättää pois myös kansioita, joiden kansiopolku ei kuulu valitsemiisi varmuuskopioinnin lähteisiin. Esimerkki: valitset lähteeksi Omat tiedostot -kansion ja haluat jättää pois kansion, joka sijaitsee Omat tiedostot -kansiossa. Voit poistaa kansion varmuuskopiosta Poista kansio -linkin avulla.

Poista luettelosta

Voit poistaa varmuuskopiointiin manuaalisesti lisätyt tai siitä pois jätetyt tiedostot tai kansiot.

Voit poistaa sisällytetyt tai pois jätetyt kohteet Poista luettelosta -linkin avulla. Poistaminen palauttaa poistetut kohteet niitä vastaaviin tiedostoluokkiin.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.