Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Yhteenveto

Norton 360 Online tarjoaa monipuolisen varmuuskopiointitoiminnon, jota on helppo käyttää. Voit valita, mitä haluat sisällyttää varmuuskopioon sekä minne ja milloin haluat tehdä varmuuskopion. Lisäksi voit tarkastella varmuuskopion tietoja. Norton 360 Online mahdollistaa myös useiden varmuuskopioinnin asetusten määrittämisen ja niiden tallentamisen nimettyinä varmuuskopiosarjoina.

Voit myös käyttää Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan yläosan Lue lisää varmuuskopioinnista -linkkiä, jos haluat tietoa edistyneiden varmuuskopiointitoimintojen käyttämisestä.

Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Yhteenveto -välilehdellä voit valita ja tarkastella eri varmuuskopiointiasetuksia. Yhteenveto -välilehdellä voit suorittaa lisää varmuuskopiosarjoihin liittyviä toimintoja. Varmuuskopiosarjojen yhteenveto -osio näyttää yhteenvedon kunkin varmuuskopiosarjan asetuksista. Asioita, joita voit tehdä -osiossa luetellaan toimet, joilla voi hallita varmuuskopiosarjoja.

Varmuuskopiosarjojen yhteenveto -osassa näytetään valittuna oleva varmuuskopiosarja ja sille tallennetut varmuuskopiointiasetukset.

Varmuuskopiosarjojen yhteenveto -osiossa on seuraavat tiedot:

Varmuuskopiosarjan nimi

Näyttää tallennetun varmuuskopiosarjan nimen.

Voit valita useista varmuuskopiosarjoista yhden ja tarkastella varmuuskopiosarjojen tietoja.

Jos et ole tallentanut mitään varmuuskopiosarjaa, Norton 360 Online näyttää varmuuskopiosarjan oletusnimenä nimen DefaultSet.

Mitä (Varmuuskopioitavat tiedostot)

Näyttää Esikatselu -linkin, jonka avulla voi tarkastella varmuuskopiosarjaan sisältyvien tiedostojen luetteloa.

Jos haluat muokata asetuksia, napsauta Mitä -linkkiä ja siirry Mitä -välilehdelle.

Missä (Varmuuskopion sijainti)

Näyttää valitun varmuuskopion sijainnin, jonne tiedostot varmuuskopioidaan

Varmuuskopioille on käytettävissä seuraavat sijaintivaihtoehdot:

• Luettelo tietokoneella olevista paikallisista asemista

• Tietokoneella olevat CD-asemat

• Mikä tahansa flash-asema, ulkoinen kiintolevy tai iPod

Jos haluat muokata asetuksia, napsauta Missä -linkkiä ja siirry Missä -välilehdelle.

Milloin (varmuuskopioinnin ajoitus)

Näyttää tiedostojen varmuuskopioinnille määritetyn ajoituksen

Voit tarkastella mitä tahansa seuraavista tiloista:

• Automaattinen

• Viikoittain

• Kuukausittain

• Manuaalinen

Jos haluat muokata asetuksia, napsauta Milloin -linkkiä ja siirry Milloin -välilehdelle.

Edellinen suoritus

Näyttää viimeksi suoritetun varmuuskopioinnin päivämäärän ja kellonajan.

Jos varmuuskopioita ei ole, Yhteenveto -välilehti ilmoittaa, ettei varmuuskopioita ole tällä hetkellä.

Asioita, joita voit tehdä -osiossa on seuraavat vaihtoehdot:

Luo uusi varmuuskopiosarja

Voit luoda uusia varmuuskopiosarjoja ja määrittää niiden asetukset.

Kun luot uuden varmuuskopiosarjan, tämänhetkinen varmuuskopiosarja vaihtuu uudeksi varmuuskopiosarjaksi, joka luotiin. Uudella varmuuskopiosarjalla on samat asetukset kuin varmuuskopion oletusasetuksilla. Voit muuttaa asetuksia tarpeen mukaan.

Voit luoda Norton 360 Online -ohjelmassa enintään 10 varmuuskopiosarjaa.

Poista varmuuskopiosarja

Voit poistaa varmuuskopiosarjan ja valitun varmuuskopiosarjan aiemmin varmuuskopioidut tiedostot.

Kun valitset Poista varmuuskopiosarja, voit valita yhden seuraavista:

• Poista varmuuskopiosarja

Poistaa varmuuskopiosarjan.

• Poista varmuuskopiosarja ja tiedostot

Poistaa varmuuskopiosarjan ja varmuuskopiosarjan sisältämät tiedostot.

Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja.

Kun varmuuskopiosarja poistetaan, myös poistettavaan sarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopiointitiedot muuttuvat. Esimerkiksi kuvakkeiden peittokuvat ja tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi-välilehti poistuvat näkyvistä.

Nimeä varmuuskopiosarja uudelleen

Voit nimetä olemassa olevan varmuuskopiosarjan uudelleen siltä varalta, että muutat varmuuskopioinnin määrityksiä.

Voit myös muuttaa varmuuskopiosarjan oletusnimen.

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Tietoja varmuuskopioinnin valmistelusta

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19213795_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011