Käyttäjänimi

Kun kirjautuminen lisätään manuaalisesti, Identity Safe kehottaa antamaan käyttäjänimen. Kirjoita kirjautumisessa käytetty käyttäjätunnus Anna uusi käyttäjätunnus -ruutuun.

Voit määrittää salasanan lisäämällesi kirjautumiselle Tiedot -kohdan Salasana -osassa. Kirjautumistiedot näkyvät Tiedot -osassa vain, kun valitset kirjautumistiedot Kirjautumiset -osassa.

Identity Safessa olevien kirjautumisten käyttäjätunnuksia voi myös muuttaa. Napsauta Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Tiedot -osiosta Käyttäjätunnus -kohdan vierestä Muuta.

Voit vaihtaa käyttäjänimen lisäksi salasanaa Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Tietoja kirjautumisten muokkaamisesta

Käyttäjätunnuksen ja salasanan muuttaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19213787_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2011