Norton Safe Web

Norton Safe Web näyttää Norton-luokituksen kuvakkeen, kun olet web-sivulla. Kun napsautat Norton-luokituksen kuvaketta Norton-työkalurivillä, näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, joka sisältää tietoja sivuston turvallisuudesta. Norton Safe Web sisältää myös yksityiskohtaisen raportin sivun turvallisuudesta.

Norton Safe Web -sivusto tarjoaa seuraavat ominaisuudet kaikille Web-sivustoille, joita käytät tai joiden turvallisuustilasta haluat tietoja:

• Näyttää käyttäjäyhteisön luokituksen

• Voit antaa palautetta

• Voit tarkastella muiden antamaa palautetta

• Näyttää luettelon Web-sivustolle merkityistä avainsanoista

• Näyttää yleistä tietoa ja uhkia koskevaa tietoa

Kun teet hakuja internetissä Google-, Yahoo- tai Bing-hakukoneilla, Norton Safe Web näyttää Nortonin luokituskuvakkeet hakutulosten vieressä. Kun siirrät hiiren osoittimen Norton-kuvakkeen kohdalle, näyttöön tulee ponnahdusikkuna, joka sisältää tietoa sivuston ja verkko-ostosten turvallisuudesta. Ponnahdusikkuna näyttää lyhyesti tiedot sivuston turvallisuudesta. Norton Safe Web sisältää myös yksityiskohtaisen raportin sivun turvallisuudesta.

Näet yksityiskohtaisen raportin napsauttamalla kuvaketta tai Täysi raportti -valintaa ponnahdusikkunassa. Raportti näkyy Norton Safe Web -sivustolla.

Norton Safe Web ilmoittaa internetin selailun aikana verkkosivustojen turvallisuuden seuraavilla tiloilla:

Nortonin suojaama

Voit nähdä Nortonin suojaama -kuvakkeen hakutulosten vieressä.

Symantec on analysoinut sivun ja päättänyt, että verkkosivusto on VeriSign-vahvistettu ja turvallinen vierailukohde.

Sivusto on turvallinen

Näet hakutulosten vieressä vihreän OK-kuvakkeen

Kun vierailet verkkosivustolla, jolla on tämä tila, näet samanlaisen tilakuvakkeen Norton-työkalurivillä. Norton Safe Web on analysoinut tämän sivun ja määrittänyt, että sivun käyttö on turvallista.

Sivustoa ei ole testattu

Näet hakutulosten vieressä harmaan kysymysmerkkikuvakkeen.

Kun käyt tällä verkkosivulla, Norton-työkalurivillä näkyy vihreä OK-kuvake. Norton Safe Web ei ole analysoinut tätä sivustoa. Tästä sivustosta ei ole tarpeeksi tietoa. Tätä sivustoa ei ole suositeltavaa käyttää, koska Symantec ei ole testannut sitä.

Sivusto ei ole turvallinen

Näet hakutulosten vieressä punaisen rastikuvakkeen (x).

Kun vierailet tässä tilassa olevalla verkkosivustolla, näet samanlaisen tilakuvakkeen Norton-työkalurivillä. Norton Safe Web on analysoinut tämän sivuston ja määrittänyt, että sivuston käyttö ei ole turvallista. Tämä verkkosivusto saattaa yritää asentaa haittaohjelmia tietokoneelle.

Varoitus

Näet hakutulosten vieressä keltaisen huutomerkkikuvakkeen.

Kun vierailet verkkosivustolla, jolla on tämä tila, näet samanlaisen tilakuvakkeen Norton-työkalurivillä. Norton Safe Web on analysoinut tämän sivuston ja havainnut, että tässä sivustossa on kiusantekijöiksi luokiteltavia uhkia. Nämä kiusantekijät eivät ole vaarallisia, mutta ne voivat asentaa tietokoneelle sovelluksia ilman lupaa.

Sivuston tietoturvaa koskevien tietojen lisäksi Norton Safe Web tarjoaa seuraavat online-ostosten turvallisuutta koskevat tiedot:

Turvallinen

Norton Safe Web on analysoinut tämän web-sivuston ja määrittänyt, että ostosten teko sivustolla on turvallista.

Ei testattu

Norton Safe Webillä ei ole tarpeeksi tietoa tästä ostossivustosta, jotta se voisi luokitella sivuston turvallisuuden.

Riskialtis

Norton Safe Web on analysoinut tämän web-sivuston ja määrittänyt, että ostosten teko sivustolla on riskialtista.

Symantec suosittelee, että tätä sivua ei käytetä. Tämä sivusto saattaa myydä laittomia kopioita, joita ei ole merkitty.

Rajoitettu

Norton Safe Web on anlysoinut tämän sivuston. Norton Safe Webillä on vain vähän tietoa, joka koskee sivustolla tehtävien ostosten turvallisuutta.

Tieto ei riitä sivuston ostosturvallisuuden määrittämiseen.

Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunan Norton Safe Web -kohdasta löytyvillä vaihtoehdoilla voit mukauttaa Norton Safe Webin asetukset. Nämä asetukset ovat käytössä oletuksena. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Estä haittasivut

Norton Safe Web estää vaaralliset verkkosivustot. Koska ei ole turvallista vierailla vaarallisilla sivustoilla, Norton Safe Web laukaisee estosivun, kun vierailet tällä sivustolla. Jos haluat jatkaa sivustolle, voit käyttää estosivulla olevaa Jatka siitä huolimatta -valintaa.

Jos et halua Norton Safe Web -ohjelman estävän vaarallisia verkkosivustoja, voit ottaa tämän toiminnon pois käytöstä. Tästä huolimatta Norton-työkalurivi edelleen näyttää näiden sivustojen tilan vaarallisena, vaikka valinta on poissa käytöstä.

• Sivuston luokituksen kuvakkeet hakutuloksissa

Kertoo sivuston haitallisuudesta ennen kuin se avataan. Se tarjoaa turvallisen internetin käyttöympäristön näyttämällä sivuston luokituksen kuvakkeen jokaisen hakutuloksen vieressä.

Tietoja Norton Safe Webistä

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19213755_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011