Palomuuri

Norton 360 Online -ohjelmiston palomuurin asetukset valvovat tietokoneen internet-yhteyttä ja suojaavat tietokonetta ei-toivotuilta yhteydenotoilta sekä luvattomilta käyttöyrityksiltä.

Seuraavassa taulukossa esitellään Palomuurin asetukset -ikkunan välilehdet.

Perusasetukset

Voit aktivoida yleiset palomuuriominaisuudet ja mukauttaa portit, joita tietokone käyttää verkkosivujen katseluun.

Voit valvoa sitä, miten palomuuri käsittelee harvinaisia protokollia ja edestakaista verkkoliikennettä tietokoneella. Perusasetusten mukaan palomuuri sallii tai estää saapuvat ja lähtevät yhteydenottoyritykset sekä resurssien jakamisen tietokoneen kanssa. Peruasetusten avulla voit myös antaa palomuurin valvoa lähteviä ja saapuvia yhteydenottoyrityksiä tietokoneen estettyjen ja käyttämättöminä olevien porttien kautta.

Ohjelmasäännöt

Voit hallita, miten tietokoneessa olevat ohjelmat käyttävät internetiä.

Palomuurin asetusten avulla voit luoda ja muokata ohjelmien sääntöjä.

Liikennesäännöt

Voit määrittää, miten palomuuri käsittelee saapuvia ja lähteviä verkkoyhteyksiä

Voit käyttää palomuurin asetuksia liikennesääntöjen luomiseen ja muuttamiseen.

Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus

Voit asettaa palomuurin, jonka avulla estetään luvattomat käyttöyritykset ja suojellaan selainta haittasivustojen hyökkäyksiltä.

Luvattoman käytön esto tarkistaa kaiken edestakaisen verkkoliikenteen tietokoneella.

Selaimen suojaus -toiminto tarkistaa selaimen tietoturva-aukot Internet Explorer 6.0-, Chrome 10.0- tai Firefox 3.6 -selaimessa tai näitä uudemmissa versioissa. Selaimen suojaus on otettava käyttöön, jotta tämä toiminto toimisi.

Lataustiedot-toiminto suojaa tietokonetta ladattavissa tiedostoissa piileviltä uhkilta. Toiminto tukee ainoastaan Internet Explorer-, Chrome- ja Firefox-selaimilla sekä HTTP-protokollan välityksellä tehtyjä latauksia.

Lisäasetukset

Voit aktivoida älykkään palomuurin lisäsuojausominaisuudet.

Voit kytkeä päälle tai kytkeä pois päältä automaattisen ohjelmanhallintaominaisuuden.

Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää internet-yhteyden asetukset automaattisesti ohjelmille, jotka käyttävät internet-yhteyksiä ja jotka suoritetaan ensimmäistä kertaa.

Automaattinen IPv6 NAT Traversal -liikenteen oppiminen -vaihtoehto on valittavissa vain, kun automaattinen ohjelmanhallinta on käytössä. Norton 360 Online tarjoaa Automatic Learn IPv6 NAT Traversal Traffic -valinnan Teredoa tietokoneesi kanssa viestintään käyttävän verkkoliikenteen hallintaan.

Kun olet poistanut automaattisen ohjelmanhallinnan käytöstä, voit ottaa laajennetun tapahtumien hallinnan käyttöön. Voit määrittää internetin käyttöasetukset internetiä käyttäville ohjelmille, jotka käynnistyvät ensimmäisen kerran, käyttämällä laajennetun tapahtumien valvonnan asetuksia.

Älykkään palomuurin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurisäännöistä