Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Älykkään palomuurin lisäasetusten avulla voit aktivoida älykkään palomuurin laajennetut suojausominaisuudet. Tämä tapahtuu automaattisen ohjelmanhallinnan poistamisella käytöstä.

Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää internet-yhteyden asetukset automaattisesti ohjelmille, jotka käyttävät internet-yhteyksiä ja jotka suoritetaan ensimmäistä kertaa. Automaattinen IPv6 NAT Traversal -liikenteen oppiminen -vaihtoehto on valittavissa vain, kun automaattinen ohjelmanhallinta on käytössä. Tällä asetuksella voit määrittää, miten Norton 360 Online hallitsee Teredoa käyttävää verkkoliikennettä.

Kun poistat automaattisen ohjelmanhallinnan päältä, voit ottaa käyttöön laajennetun tapahtumienvalvonnan. Laajennettu tapahtumienvalvonta -asetusten avulla voit määrittää Internetin käyttöasetukset Internetiä käyttäville ohjelmille niiden ensimmäisellä käynnistyskerralla. Kun kytket laajennetun tapahtumienvalvonnan päälle, saat lukuisia palomuurihälytyksiä. Voit sallia tai estää mitä tahansa tapahtumia, jotka saattavat olla vahingollisia tietokoneelle. Kun tapahtuma tapahtuu ensimmäisen kerran, palomuuri antaa varoituksen ja voit sallia tai estää tapahtuman. Kun sallit tapahtuman, sen tiedot tulevat näkyviin laajennettujen tapahtumien asianmukaiseen luokkaan. Sallitun tapahtuman suorittava sovellus lisätään sitä vastaavan luokan Luotettavat-luetteloon Laajennettu tapahtumienvalvonta -toiminnossa. Voit poistaa sovelluksen luettelosta. Tässä tapauksessa palomuuri näyttää varoituksen, kun sovellus seuraavan kerran käynnistää tapahtuman.

Laajennettu tapahtumienvalvonta -asetukset koostuvat seuraavista luokista, jotka tarjoavat lisäsuojausta tietokoneelle:

Ohjelmakomponentti

Valvoo haittaohjelmia, jotka käynnistävät internet-yhteyttä käyttäviä ohjelmia.

Ohjelman käynnistys

Valvoo haittaohjelmia, jotka liittyvät turvallisiin ohjelmiin niin, ettei niitä huomata.

Komentorivin suoritus

Valvoo troijalaisia tai haittaohjelmia, jotka käynnistävät luotettuja sovelluksia piilotettuina komentorivin parametrien välityksellä.

Koodin lisäys

Valvoo troijalaisia tai haittaohjelmia, jotka lisäävät koodia sovelluksen prosessiin saamatta aikaan palomuurihälytyksiä.

Ikkunasanomat

Valvoo troijalaisia tai muita haittaohjelmia, jotka muuttavat sovelluksen tapaa muodostaa yhteys internetiin saamatta aikaan palomuurihälytyksiä.

Suora verkon käyttö

Valvoo troijalaisia tai muita haittaohjelmia, jotka ohittavat verkkoliikenteen.

Nämä ohjelmat läpäisevät Windows TCP/IP -kerroksen ja lähettävät ja vastaanottavat tietoja ilman palomuurihälytyksiä.

Aktiivinen Desktop-muutos

Valvoo haittaohjelmia, jotka käyttävät luotettujen sovellusten käyttöliittymiä tiedon välittämiseen verkon ulkopuolelle saamatta aikaan palomuurihälytyksiä.

Tunnuksen kirjauksen seuranta

Valvoo haitallisia näppäintallennusohjelmia, jotka käyttävät tietyn koneen käyttäjän henkilökohtaisia käyttäjätietoja tarkkailemalla käyttäjän näppäinpainalluksia.

COM-valvonta

Valvoo haittaohjelmia, jotka muokkaavat sovelluksen toimintaa luomalla ohjattuja COM-objekteja.

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19134741_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011