Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Norton 360 Online antaa ohittaa varmuuskopioinnissa tiedostoja, joita Norton 360 Online havaitsee automaattisesti ja asettaa tiedostoluokkiinsa tai valmiiseen tiedostoluokkaan. Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -toiminnolla voi jättää tiedostoja ja kansioita pois varmuuskopiosarjasta.

Voit jättää tiedoston tai kansion pois varmuuskopiosarjasta Resurssienhallinnan pikavalikosta. Pikavalikko on käytettävissä sen jälkeen, kun varmuuskopio on määritetty ja Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - ja Palauta tiedostot -ikkunat on suljettu. Kun tiedosto jätetään pois varmuuskopiosarjasta, Norton 360 Online näyttää tiedot ikkunassa, jonka saa näkyviin napsauttamalla Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita. Voit tarkastella kaikkia tiedostoja, jotka jätit varmuuskopioimatta.

Voit myös poistaa kohteen ohituksen sisällytettävien tai ohitettavien tiedostojen luettelosta käyttämällä Poista luettelosta -toimintoa. Toiminnon saa käyttöön napsauttamalla Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita.

Tiedoston jättäminen pois varmuuskopiosarjasta

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Napsauta Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -painiketta.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Ohita tiedosto.

4. Kansioiden valintaikkuna aukeaa. Etsi ohitettava tiedosto, valitse se ja napsauta Avaa.

5. Valitse OK.

6. Tallenna asetukset valitsemalla Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunasta Tallenna asetukset.

Kansion jättäminen pois varmuuskopiosarjasta

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Napsauta Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -painiketta.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Ohita kansio.

4. Kansioiden valintaikkuna aukeaa. Etsi ohitettava kansio, valitse se ja napsauta OK.

5. Valitse OK.

6. Tallenna asetukset valitsemalla Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunasta Tallenna asetukset.

Tiedoston tai kansion jättäminen pois varmuuskopiosarjasta Resurssienhallinnassa

1. Napsauta Resurssienhallinta-ikkunassa tiedostoa kakkospainikkeella ja valitse Norton 360 Online > Jätä pois varmuuskopiosta.

Pikavalikon Jätä pois varmuuskopiosta -toiminto on käytössä vasta, kun varmuuskopiointiasetukset on määritetty ja kun Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - ja Tiedostojen palauttaminen -ikkunat on suljettu.

2. Napsauta varmuuskopiosarjaa, josta haluat jättää kansion tai tiedoston pois.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tiedostojen varmuuskopiointi

Varmuuskopiosarjan poistaminen

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.