Tietoja vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja päivitysten asetuksista

Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma suojaa tietokoneen tietoturvariskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan.

Tietoturvariskit, kuten vakoilu- ja mainosohjelmat, voivat heikentää henkilötietojen suojausta ja tietosuojaa. Vakoilu- ja mainosohjelmat liittyvät läheisesti toisiinsa. Joissakin tapauksissa ne saattavat toimia samalla tavalla, mutta vaikka kummatkin keräävät tietoja, niiden keräämien tietojen tyypit saattavat poiketa toisistaan.

Norton 360 Online suojaa tietokonetta tietoturva-aukoilta uusimpien ohjelmisto- ja määritelmäpäivitysten avulla. Automaattinen LiveUpdate-päivitys ja nopeat päivitykset hakevat uusimmat virusmääritykset määritelmäpäivitysten avulla ja suojaavat tietokonetta niiden avulla uusilta tietoturvauhilta.

Voit käyttää seuraavia vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja päivityksien asetuksia:

Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma

Voit päättää Vakoiluohjelmien torjunnan valinnoilla, mitä riskiluokkia haluat Norton 360 Online -ohjelman etsivän Auto-Protect-toiminnon, sähköpostien ja pikaviestien tarkistuksessa sekä manuaalisessa tarkistuksessa.

Päivitykset

Norton 360 Online suojaa tietokonetta tietoturva-aukoilta uusimmilla ohjelmisto- ja määritelmäpäivityksillä. Määritelmäpäivitykset sisältävät tietoja, joiden avulla Norton 360 Online tunnistaa tietyn viruksen tai tietoturvauhan ja hälyttää siitä. Määritelmäpäivityksistä saa viimeisimmät virusmääritykset, joiden avulla tietokone suojataan uusimmilta tietoturvauhilta. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Automaattinen LiveUpdate-päivitys

Automaattinen LiveUpdate-toiminto tarkistaa automaattisesti määritys- ja ohjelmapäivitysten saatavuuden samalla, kun olet yhteydessä internetiin.

• Nopeat päivitykset

Automaattisen LiveUpdate-päivityksen lataamien määritelmäpäivitysten lisäksi Norton 360 Online käyttää virtautustekniikkaa viimeisimpien virusmääritysten lataamiseen. Tällöin puhutaan nopeista päivityksistä. Pulssipäivitykset ovat kevyempiä ja nopeampia. Ne pitävät tietokoneen suojattuna jatkuvilta uhilta verkossa.

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.