Käynnistyskohteiden hallinta

Norton 360 Online Käynnistyksen hallinta valvoo ohjelmia, jotka käynnistyvät automaattisesti tietokoneen käynnistyessä, ja tekee niistä luettelon. Jos haluat lyhentää tietokoneen käynnistämiseen kuluvaa aikaa ja parantaa suorituskykyä, voit viivyttää joidenkin tietokoneen käynnistyksen yhteydessä suoritettavien ohjelmien käynnistämistä.

Norton 360 Online viivyttää viivytettyjen ohjelmien käynnistystä viidellä minuutilla. Ensimmäinen Käynnistyksen hallinta -ikkunassa oleva viivytetty ohjelma käynnistyy viisi minuuttia tietokoneen käynnistämisen jälkeen. Kukin sitä seuraava viivytetty ohjelma käynnistyy 10 sekunnin lisäviiveen jälkeen.

Käynnistyskohteiden viivyttäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita Käynnistyksen hallinta.

2. Valitse Käynnistyksen viivyttäminen -sarakkeesta ohjelma, jota haluat viivyttää.

3. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

4. Valitse Sulje.

Viivytettyjen käynnistyskohteiden suorittaminen manuaalisesti

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita Käynnistyksen hallinta.

2. Napsauta Käynnistyksen hallinta -ikkunassa Suorita viivytetyt kohteet nyt.

3. Odota, että ohjelma käynnistyy ja valitse sitten Käynnistyksen hallinta -ikkunassa Sulje.

Tietoja Käynnistyksen hallinnasta

Käynnistyskohteiden poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19117382_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/09/2011