Tietoja Käynnistyksen hallinnasta

Jotkin ohjelmat määritetään käynnistymään tietokoneen käynnistyksen aikana. Käynnistettävien ohjelmien määrä kasvaa, kun uusia sovelluksia asennetaan. Tämä myös pitkittää tietokoneen käynnistysaikaa. Voit hallita tietokoneen käynnistyksen yhteydessä käynnistettäviä ohjelmia käynnistyksen hallinnan avulla. Voit katsoa kaikista Käynnistyksen hallinta -toiminnon luettelossa olevista ohjelmista lisätietoja. Niitä ovat esimerkiksi yhteisön käyttö ja resurssien käyttö. Voit myös napsauttaa sovelluksen nimeä ja katsoa File Insightin tiedot. Näiden tietojen avulla voit päättää, käynnistetäänkö sovellus tietokoneen käynnistyksen yhteydessä.

Käynnistyksen hallinta -toiminnolla voidaan hallita ohjelmia, joiden tunniste on jokin seuraavista:

• Windowsin suoritettavat tiedostot (.exe)

• Windowsin järjestelmätiedostot (.sys)

• DLL-kirjastotiedostot (.dll)

• ActiveX-ohjaustiedostot (.ocx)

Norton 360 Online näyttää yhteisön käyttötiedot seuraavin ehdoin:

Käynnistyksen hallinnan avulla voit tarkastella luetteloa ohjelmista, jotka käynnistetään tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. Voit määrittää Käynnistyksen hallinta -toiminnolla, käynnistetäänkö ne tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. Voit myös viivyttää ohjelmien käynnistystä ja suorittaa ne manuaalisesti Käynnistyksen hallinta -toiminnosta. Tämä parantaa tietokoneen suorituskykyä. Voit ottaa ohjelman pois käytöstä ja mitata tietokoneen suorituskyvyn seuraavalla käynnistyskerralla.

Norton 360 Online viivyttää viivytettyjen ohjelmien käynnistystä viidellä minuutilla. Ensimmäinen Käynnistyksen hallinta -ikkunassa oleva viivytetty ohjelma käynnistyy viisi minuuttia tietokoneen käynnistämisen jälkeen. Kukin sitä seuraava viivytetty ohjelma käynnistyy 10 sekunnin lisäviiveen jälkeen.

Kun poistat Norton 360 Online -ohjelman asennuksen tai kun ohjelma vanhenee, Käynnistyksen hallintaan lisäämiesi ohjelmien käynnistysasetukset palautetaan takaisin oletusasetukseen.

Käynnistysluettelosta saattaa puuttua joitakin käynnistysohjelmia. Norton 360 Online poistaa käynnistysohjelman luettelosta seuraavista syistä:

• Käynnistysasetuksen sisältävä ohjelma poistetaan käytöstä.

• Ohjelma, joka saattaa palauttaa kaikki käynnistysasetukset oletusarvoihin, päivitetään.

• Käynnistysohjelmien hallintaan käytetään jotakin toista ohjelmaa.

• Rekisteriavaimia muokataan manuaalisesti.

Kun haluat lisätä kohteen käynnistyksen hallintaan, avaa käynnistyskansio Windowsin Käynnistä -valikosta ja lisää valitsemasi ohjelmat. Lisätietoja ohjelmien lisäämisestä Windowsin käynnistyksen hallintaan saat Microsoftin teknisen tuen verkkosivustolta tai Windowsin käytönaikaisesta ohjeesta.

Käynnistyskohteiden poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Käynnistyskohteiden hallinta

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19117365_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011