Norton Safe Web

Norton Safe Web auttaa sinua käyttämään verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia aiempaa turvallisemmin. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia. Analyysien perusteella Norton Safe Web antaa kaikille verkkosivustoille turvallisuusluokituksen ennen niiden avaamista.

Norton Safe tukee Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19116982_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/10/2018