Internetin turvallinen selaaminen Norton Safe Webillä

Norton Safe Web auttaa sinua selaamaan verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia aiempaa turvallisemmin. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia. Analyysien perusteella Norton Safe Web antaa kaikille verkkosivustoille turvallisuusluokituksen ennen niiden avaamista.

Norton Safe Web tukee Google Chrome-, Microsoft Edge- (Chromium- ja EdgeHTML-perustaiset), Mozilla Firefox- ja Apple Safari -selaimia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19116982
Käyttöjärjestelmä: Windows, mac
Muokattu viimeksi: 19/08/2020