Norton Safe Web

Norton Safe Web auttaa sinua käyttämään verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia aiempaa turvallisemmin. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia. Analyysien perusteella Norton Safe Web antaa kaikille verkkosivustoille turvallisuusluokituksen ennen niiden avaamista.

Norton Safe tukee Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimia.

Norton Safe Web suojaa sinua, kun selaat verkkoa tai teet hakuja tai ostoksia Internet Explorer-, Firefox- tai Chrome-selaimella. Toiminto analysoi käyttämiesi verkkosivustojen suojaustason ja ilmoittaa, ovatko sivustot turvallisia. Se näyttää hakutuloksissa sivuston luokituksen kuvakkeet, joista näet jo ennen kuin käytät sivustoa, onko sivusto haitallinen vai ei.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Google Chromen Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

3. Siirry asetuksissa kohtaan Lisää työkaluja ja valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Safe Web on otettu käyttöön Laajennukset -sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

Jos Norton Safe Web on poistettu käytöstä, lisää valintamerkki Käytössä -ruutuun.

5. Käynnistä Google Chrome uudelleen.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Valitse Firefox-valikosta Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset -välilehdeltä Ota käyttöön.

Jos Norton Safe Web ei näy harmaana, napsauta Poista käytöstä.

4. Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Safarin Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari -valikkoriviltä Safari ja sitten Asetukset.

3. Valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Safe Search on otettu käyttöön Laajennukset-sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

Jos Norton Safe Search on poistettu käytöstä, lisää valintamerkki Käytössä -ruutuun.

Norton Safe Search tehostaa internet-hakujen suorittamista. Kun suoritat hakuja internetissä käyttäen Norton Safe Search -toimintoa, hakutulokset luo Ask.com-palvelu. Norton Safe Search määrittää kullekin luodulle hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Norton Safe Search sisältää myös älykkään toiminnon, joka näyttää hakuehdotuksia, kun syötät ruutuun hakusanan pari ensimmäistä kirjainta.

Norton Safe Search -ominaisuus on käytettävissä vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Japani, Kanada, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Yhdysvallat. Privacy Safeguard -ominaisuus on käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.

Voit käyttää Norton Safe Search -ominaisuutta silloinkin, kun Password Managerin ominaisuudet on poistettu käytöstä.

Norton Safe Search -toimintoa tukevat ainoastaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimet.

Norton Safe Search -verkkohaut

1. Avaa selain.

2. Syötä haluamasi hakuteksti Norton-työkalurivillä Norton Safe Search -kenttään.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Norton Safe Search.

• Valitse ruutuun ilmestyvästä ponnahdusikkunasta hakuehdotus, joka vastaa hakusanojasi.

Scam Insight estää sinua antamasta huijaussivustoille henkilökohtaisia tietojasi, kuten henkilötunnusta tai luottokortin numeroa. Se auttaa tunnistamaan epäilyttävät tai riskeille alttiit sivustot käyttämällä maineeseen perustuvaa tietoturvauhkien havaitsemista. Ohjelma keskittyy verkkosivustoihin, jotka pyytävät henkilökohtaisia tietojasi.

Norton Safe Web -ponnahdusikkunasta näet helposti, onko käyttämäsi verkkosivusto turvallinen vai vaarallinen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19116982
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/10/2018