Tietoja verkon välityspalvelimen asetuksista

Välityspalvelin säätelee yhteyttä internetiin ja estää ulkopuolisilta tietokoneilta pääsyn verkkoosi. Jos olet yhteydessä verkkoon, joka muodostaa yhteyden Internetiin välityspalvelimen kautta, voit määrittää Norton 360 Online -ohjelmistolle välityspalvelimen tiedot. Voit käyttää Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunaa automaattisen kokoonpanon URL:n, välityspalvelimen asetusten ja todennustietojen määrittämiseen. Norton 360 Online käyttää tarvittaessa välityspalvelimen asetuksia ja todennustietoja internet-yhteyden muodostamisessa automaattisesti. LiveUpdate voi esimerkiksi käyttää määritettyjä välityspalvelinasetuksia päivitysten noutamiseen. Välityspalvelimen tiedot pitää määrittää, jotta LiveUpdate-päivitys voidaan suorittaa.

Eräissä tapauksissa verkko käyttää automaattisen kokoonpanon URL:ää tai komentosarjaa internet-yhteyden hallintaan. Sinun on tällöin annettava vaaditun PAC-tiedoston URL-osoite. PAC-tiedosto (Proxy Automatic Configuration) sisältää koodin, jonka avulla selaimesi tietää välityspalvelinasetukset eri sivustoille internetissä. Tiedosto sisältää myös sanat, jotka haluat suodattaa ja estää internetiä käyttäessäsi. Voit myös valita vaihtoehdon, jolla selaimesi tunnistaa välityspalvelinasetukset automaattisesti. Jos haluat käyttää manuaalisia asetuksia verkossa, muista poistaa Automaattinen kokoonpano -asetukset käytöstä.

Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunassa voit määrittää seuraavat asetukset:

Automaattinen kokoonpano

Voit määrittää automaattisen kokoonpanon URL:n tai komentosarjan internetin käytön hallintaan.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Tunnista asetukset automaattisesti

Selain tunnistaa verkkoasetukset automaattisesti.

Jos et halua korvata verkkoyhteyden manuaalisesti määritettyjä asetuksia, poista tämä valinta käytöstä.

• Käytä automaattista kokoonpanon komentosarjaa

Selain käyttää automaattisen kokoonpanon URL:ää tai komentosarjaa internetin käytön hallintaan.

Käytä URL -ruutua HTTP URL -osoitteen tai komentosarjan antamiseen vaaditulle PAC-tiedostolle (esimerkiksi file://C:/Proxy.pac).

Välityspalvelimen asetukset

Tämän avulla voit antaa välityspalvelinasetusten tietoja.

Valitse Välityspalvelimen asetukset -kohdassa Käytä välityspalvelinta HTTP-yhteyksille ja toimi seuraavasti:

• Kirjoita Osoite -kenttään välityspalvelimen URL- tai IP-osoite.

• Kirjoita Portti -kenttään välityspalvelimen portin numero.

Voit määrittää arvon 1 - 65 535.

Todennus

Internet-yhteys voidaan muodostaa todennusta vaativan palvelimen kautta.

Kirjoita todennustiedot Käyttäjänimi - ja Salasana -ruutuihin.

Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

Tietokoneen IP-osoitteen etsiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19116781_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011