Riskin tiedot

Riskin tiedot -ikkunasta näet tietoturvariskin vaikutuksen. Tietoihin sisältyy mm. riskin nimi, riskityyppi ja riippuvuussuhteet Jos napsautat riskin nimeä, saat lisätietoja riskistä Symantec Security Response -sivustosta.

Riskin vaikutus -välilehdeltä näkee myös tietoturvariskin vaikutuksen tietokoneen tärkeisiin toimintoihin. Kokonaisriski perustuu seuraavien luokkien yhdistelmään:

Suorituskyky

Mittaa kuinka paljon tietoturvariski vaikuttaa tietokoneen suorituskykyyn.

Tietosuoja

Mittaa sitä, missä määrin suojausriski välittää henkilökohtaisia tietoja etäjärjestelmiin.

Poistaminen

Mittaa sitä, miten helposti suojausriski voidaan poistaa tietokoneestasi.

Näkyvyys

Mittaa niiden menetelmien määrää, joilla suojausriski pyrkii pysymään piilossa.

Voit valita luokan, jonka tiedot tietoturvariskiarvioinneista haluat nähdä.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja täydestä suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1911665_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/04/2011