Tietoturvavaatimus

Ota ominaisuus käyttöön. Näin takaat, että järjestelmäsi on täysin suojattu.

Tämä ikkuna tulee näkyviin, kun yrität poistaa käytöstä jonkin seuraavista ominaisuuksista:

• Auto-Protect

Auto-Protect-ohjelma latautuu muistiin, kun Windows käynnistetään ja takaa tietokoneen jatkuvan suojauksen. Se estää uhkiksi tunnistetut ohjelmat ennen kuin niitä voidaan asentaa tietokoneelle. On suositeltavaa pitää Auto-Protect aina käytössä. Näin estät viruksia tartuttamasta tietokonettasi. Auto-Protect-toiminto toimii taustalla häiritsemättä työskentelyä.

Kun Auto-Protect -toiminto poistetaan käytöstä, Norton 360 Online poistaa automaattisesti käytöstä Virustorjuntasuojan, SONAR-suojauksen ja Lataustiedot.

• Sähköpostin suojaus

Sähköpostin suojaus suojaa uhilta, jotka on lähetetty tai vastaanotettu sähköpostin liitteissä. Tarkistuttamalla saapuvat sähköpostiviestit suojaat tietokoneesi muiden lähettämiltä viruksilta. Tarkistuttamalla lähtevät sähköpostiviestit vältät virusten ja matojen lähettämisen vahingossa muille. Norton 360 Online suojaa tietokoneen kaikilta uhilta, jotka saattavat piillä vastaanotettujen tai lähetettyjen sähköpostiviestien liitetiedostoissa.

Kun Sähköpostin suojaus poistetaan käytöstä, Norton 360 Online poistaa automaattisesti käytöstä Sähköpostin virustarkistuksen ja Norton AntiSpam -ominaisuuden.

Voit kuitenkin poistaa tämän ominaisuuden tilapäisesti käytöstä ja määrittää, minkä ajan se on kytkettynä pois käytöstä. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus käynnistyy uudelleen automaattisesti. Voit ohittaa asetuksesi milloin tahansa ja ottaa toiminnon käyttöön Asetukset -ikkunassa.

Tietoja täydestä suojauksesta

Tietoja automaattisen suojauksen asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1911628_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/10/2011