Uhkia havaittu

Uhkia havaittu -ikkunassa on tietoja tietokoneessasi havaituista viruksista.

Se sisältää tietoja myös tietoturvariskeistä, kuten vakoiluohjelmista ja mainosohjelmista.

Uhkia havaittu -ikkunassa on seuraavat tiedot:

Nimike

Näyttää riskin nimikkeen ja nykyisen tilan.

Näet lisätietoja riskistä napsauttamalla riskin nimikettä. Riskin tiedot näkyvät File Insight -ikkunassa.

Riski

Ilmaisee riskitason (korkea, melko korkea tai matala).

Tila

Ilmaisee nykyisen riskin tilan.

Toimenpide

Näyttää toimenpiteet, jotka voit suorittaa riskille.

Valitse haluamasi toimenpide ja valitse sitten Siirry. Suositellut toimenpiteet on merkitty tähdellä (*).

Voit valita vaihtoehdon Toiminnot -pudotusvalikosta tunnistettavalle riskille. Vaihtoehdot ovat:

Korjaa

Voit käsitellä riskin.

Manuaalinen korjaus

Mahdollistaa riskin ratkaisun manuaalisen korjaustyökalun avulla.

Jos uhka korjataan manuaalisesti, valitse Tarkista uudelleen, jolloin uhan tiedot poistetaan Tietoturvahistoria -ikkunasta.

Ohita

Ohittaa havaitun riskin.

Norton 360 Online sisällyttää tietoturvariskin tuleviin tarkistuksiin. Tämä vaihtoehto on valittavissa ainoastaan silloin, kun matalan riskin kohde havaitaan ensimmäisen kerran.

Tämä vaihtoehto on valittavissa niin kauan, kun Matalat riskit -oletusasetuksiin ei tehdä muutoksia Tietokoneen tarkistus -kohdassa Asetukset -ikkunassa.

Jätä pois

Lisää riskin asianmukaiseen ohitusluetteloon asetuksissa riskin ohittamiseksi tulevissa tarkistuksissa.

Avaa ohje

Avaa Symantec Security Response -sivuston, josta voit hakea manuaaliset poisto-ohjeet tai lisätietoja kohteesta.

Tarkista uudelleen

Tarkistaa uudelleen ja varmistaa riskin täydellisen poistamisen tietokoneeltasi.

Voit käyttää seuraavia valintoja:

Vie tulokset

Voit tallentaa tarkistustiedot tiettyyn sijaintiin tietokoneellesi.

Norton 360 Online tallentaa yhteenvedon tarkistustuloksista jossakin seuraavista tiedostomuodoista:

• .txt

• .xml

• .html

Käytä kaikki

Käyttää valittua toimenpidettä kaikkiin riskeihin, jotka on lueteltu Uhkia havaittu -ikkunassa.

Et voi käyttää tätä vaihtoehtoa, jos valittu toiminto on Avaa ohje tai Manuaalinen korjaus.

Valmis

Sulkee ikkunan.

Norton 360 Online muistuttaa korjaamaan uhat, jotka on havaittu tarkistuksessa, ennen kuin suljet ikkunan.

Tulosten yhteenveto

Näyttää Tulosten yhteenveto -ikkunan.

Yhteenveto sisältää tarkistettujen tiedostojen, havaittujen riskien ja ratkaistujen riskien määrät. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos kaikki havaitut riskit on ratkaistu.

Voit myös käyttää Napsauta tässä -linkkiä karanteeniin asetettujen tiedostojen palauttamiseen. Käytä Norton Rescue Tools -sivustoa selvittämättömien uhkien korjaamiseen käyttämällä Napsauta tässä -linkkiä.

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1911063_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011