Tulosten yhteenveto

Tulosten yhteenveto -ikkunassa on tietoja viimeisimmästä tarkistuksesta. Yhteenveto sisältää tarkistettujen tiedostojen, havaittujen riskien ja ratkaistujen riskien määrät.

Jos viimeksi on tehty pikatarkistus, tässä ikkunassa näkyy joidenkin tietokoneen osien pikatarkistuksen tulos. Nämä alueet ovat usein alttiita viruksille, vakoiluohjelmille ja muille tietoturvariskeille.

Jos viimeksi on suoritettu täydellinen järjestelmäntarkistus, tämä ikkuna näyttää koko tietokoneen kattaneen tarkistuksen tulokset.

Tulosten yhteenveto -ikkunan tilat ovat seuraavat:

Kohteita tarkistettu yhteensä

Osoittaa, kuinka monta tiedostoa, pääkäynnistystietuetta tai käynnistystietuetta tarkistettiin.

Voit tarkastella seuraavia tietoja napsauttamalla pudotusnuolta:

• Tietokoneesi alueet, jotka Norton 360 Online tarkisti, ja kyseisellä alueella tarkistettujen tiedostojen määrä.

• Nortonin luotettaviksi toteamien tiedostojen määrä.

• Tarkistuksessa ohitettujen tiedostojen määrä. Nämä tiedostot on jo tarkistettu aiemmin, ja ne eivät ole muuttuneet edellisen tarkistuksen jälkeen.

Tietoturvariskejä havaittu yhteensä

Osoittaa, kuinka monta virusta, vakoiluohjelmaa tai muuta tietoturvariskiä löydettiin.

Voit tarkastella eri tyyppisten riskien määrää napsauttamalla pudotusnuolta.

Ratkaistuja tietoturvariskejä yhteensä

Näyttää kuinka monta kohdetta korjattiin.

Voit tarkastella eri tyyppisten ratkaistujen riskien määrää napsauttamalla pudotusvalikon nuolta.

Huomiota kaipaavat tietoturvariskit yhteensä

Osoittaa, kuinka monta riskiä on käsittelemättä.

Näet lisätietoja näistä kohteista Uhkia havaittu -ikkunassa napsauttamalla linkkiä.

Tietokone täytyy ehkä käynnistää uudelleen tarkistuksen jälkeen. Jos Norton 360 Online kehottaa käynnistämään tietokoneen uudelleen, sulje ilmoitus, tallenna mahdolliset avoinna olevat tiedostot ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

Voit käyttää seuraavia valintoja:

Vie tulokset

Voit tallentaa tarkistustiedot tiettyyn sijaintiin tietokoneellesi.

Norton 360 Online tallentaa yhteenvedon tarkistustuloksista jossakin seuraavista tiedostomuodoista:

• .txt

• .xml

• .html

Valmis

Sulkee ikkunan.

Norton 360 Online muistuttaa korjaamaan uhat, jotka on havaittu tarkistuksessa, ennen kuin suljet ikkunan.

Käytä Norton Rescue Tools -sivustoa selvittämättömien uhkien korjaamiseen käyttämällä Napsauta tässä -linkkiä Tulosten yhteenveto -ikkunassa.

Pikatarkistuksen suorittaminen

Täydellinen järjestelmäntarkistus