Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tuotteessa on useita ratkaisuja ja toimintoja, jotka auttavat virusten ja muiden ohjelman havaitsemien tietoturvauhkien käsittelemisessä.

Kun Norton 360 Online havaitsee tietoturvariskin tietokoneellasi, sinun tulee ryhtyä toimiin riskin suhteen. Norton 360 Online ilmoittaa, kun se havaitsee tietoturvariskin. Tässä ikkunassa näet riskiä koskevia tietoja ja voit valita, mitä haluat Norton 360 Online -ohjelman tekevän riskille.

Norton 360 Online poistaa oletuksena tietoturvariskin tietokoneesta ja asettaa sen karanteeniin. Voit kuitenkin palauttaa tiedoston karanteenista sen alkuperäiseen paikkaan ja ohittaa sen tulevissa tarkastuksissa.

Määritä ohjelma ohitettavaksi Norton 360 Online -tarkistuksissa vain, jos olet varma, että ohjelma on turvallinen. Syy voi olla esimerkiksi se, että jokin toinen ohjelma vaatii toimiakseen tietoturvariskin sisältävän ohjelman. Tällaisessa tapauksessa saatat päättää, että haluat pitää kyseisen ohjelman tietokoneella.

Joissakin tapauksissa Norton 360 Online vaatii huomiotasi havaitun tietoturvariskin manuaaliseen ratkaisuun. Voit käyttää Symantec Security Response -sivustoa ja katsoa manuaalisen poiston ohjeet.

Joissakin tapauksissa, Norton 360 Online -ohjelma ei välttämättä määritä kohdetta tietoturvauhaksi, vaikka saatat epäillä, että kohde on saanut tartunnan. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää tätä valintaa kohteen lähettämiseen analysoitavaksi Symantecille.

Lisäksi tuotteessa on myös useita ratkaisuja tietoturvariskien, kuten vakoiluohjelmien ja mainosohjelmien varalta.

Miten virukset, vakoiluohjelmat ja muut tietoturvariskit havaitaan

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Kohteen lähettäminen manuaalisesti Symantecille

Tietoja Norton Bootable Recovery Tool -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910999_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011