Ajastetun tarkistuksen muokkaaminen

Voit muuttaa minkä tahansa ajastetun tarkistuksen, pikatarkistuksen tai täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastusta Tarkistukset -ikkunasta.

Ajastetun tarkistuksen muokkaaminen Norton 360 Online -ohjelman Tarkistukset -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Muokkaa tarkistusta -sarakkeessa muokkauskuvaketta sen tarkistuksen kohdalla, jota haluat muokata.

5. Valitse Muokkaa tarkistusta -ikkunassa Ajoita tarkistus -välilehdellä jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Useimmissa suoritustiheysvaihtoehdoissa on myös lisäasetuksia, joiden avulla voit määrittää tarkasti, milloin ajastus suoritetaan. Määritä lisäasetukset tarvittaessa.

6. Valitse OK.

Tarkistuksen ajastaminen

Täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastus

Tietoja ajastetuista tarkistuksista

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910946_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011