Tarkistuksen ajastaminen

Voit ajastaa mukautettuja tarkistuksia hyvin joustavasti. Kun olet valinnut, kuinka usein haluat tarkistuksen tapahtuvan (päivittäin, viikoittain tai kuukausittain), näet lisäasetusvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi ajastaa kuukausittaisen tarkistuksen ja määrittää ajastuksen siten, että tarkistus suoritetaan useampana päivänä.

Mukautettujen ajastusten lisäksi voit ajastaa Norton 360 Online -ohjelmalla täydellisen järjestelmäntarkistuksen ja pikatarkistuksen.

Voit myös ajastaa tarkistuksen alkamaan tietyin väliajoin (tunteja tai päiviä). Voit ajastaa mukautetun tarkistuksen Tarkistukset -ikkunasta.

Norton 360 Online -ohjelmalla voit valita useita päiviä, jos ajastat kuukausittaisen tarkistuksen.

Mukautetun tarkistuksen ajastaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Muokkaa tarkistusta -sarakkeessa muokkauskuvaketta sen mukautetun tarkistuksen kohdalla, jota haluat muokata.

5. Valitse Muokkaa tarkistusta -ikkunassa Ajoita tarkistus -välilehdellä jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos et halua suorittaa tarkistusta tiettynä ajankohtana, mutta haluat tallentaa tarkistusasetukset ja tarkistettavat kohteet, valitse Älä ajoita tätä tarkistusta.

• Valitse Suorita tietyin väliajoin -vaihtoehto, kun haluat suorittaa tarkistuksen tietyin väliajoin.

• Valitse Päivittäin -vaihtoehto, kun haluat suorittaa tarkistuksen tiettyyn aikaan joka päivä.

• Valitse Viikoittain -vaihtoehto, kun haluat suorittaa tarkistuksen tiettynä päivänä viikossa.

• Valitse Kuukausittain -vaihtoehto, kun haluat suorittaa tarkistuksen tiettynä päivänä kuussa.

Suoritustiheysvaihtoehdoissa on myös lisäasetuksia, joiden avulla voit määrittää tarkasti, milloin ajastus suoritetaan. Määritä lisäasetukset tarvittaessa.

6. Suorita Suorita tarkistus -osiossa seuraavat toimet:

• Valitse Vain joutoajalla -vaihtoehto, jos haluat suorittaa tarkistuksen vain silloin, kun tietokone on käyttämättömänä.

• Valitse Vain vaihtovirralla -vaihtoehto, jos haluat suorittaa tarkistuksen vain silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

• Valitse Estä valmiustila -vaihtoehto, jos haluat estää tietokoneen lepo- tai valmiustilan.

7. Valitse kohdan Kun tarkistus on valmis: -vaihtoehdoista se tila, jossa tietokoneen tulisi olla tarkistuksen päätyttyä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Pysy käynnissä

• Sammua

• Siirtyä lepotilaan

• Siirry horrostilaan

8. Valitse OK.

Mukautetun tarkistuksen luominen

Ajastetun tarkistuksen muokkaaminen

Täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastus

Tietoja ajastetuista tarkistuksista