Tietoja ajastetuista tarkistuksista

Norton 360 Online havaitsee automaattisesti, kun tietokone on käyttämättä, ja suorittaa täydellisen järjestelmäntarkistuksen. Voit kuitenkin ajastaa täydellisen järjestelmäntarkistuksen haluamallasi tavalla. Voit ajastaa myös pikatarkistuksen ja omat mukautetut virustarkistuksesi.

Voit ajastaa tarkistukset alkamaan automaattisesti määrättyinä ajankohtina tai tietyin väliajoin. Jos ajastettu tarkistus alkaa, kun käytät tietokonetta, voit suorittaa tarkistuksen taustalla sen sijaan, että keskeyttäisit työskentelyn. Norton 360 Online -ohjelmalla voit ajastaa täydellisen järjestelmäntarkistuksen, pikatarkistuksen ja mukautetut virustarkistukset. Aseman, kansion ja tiedoston tarkistuksia ei voi kuitenkaan ajastaa.

Voit myös määrittää Norton 360 Online -ohjelman sammuttamaan tietokoneen tai siirtämään sen lepo- tai horrostilaan automaattisesti, kun ajastettu tarkistus on valmis.

Tarkistuksen ajastaminen

Ajastetun tarkistuksen muokkaaminen

Täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastus

Pikatarkistuksen ajastaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910908_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011