Mukautetun tarkistuksen poistaminen

Mukautetun tarkistuksen voi poistaa, kun sitä ei enää tarvita.

Voit poistaa mukautetun tarkistuksen Tarkistukset -ikkunasta.

Mukautetun tarkistuksen poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Poista -sarakkeessa poistokuvaketta sen mukautetun tarkistuksen kohdalla, jonka haluat poistaa.

5. Vahvista tarkistuksen poisto valitsemalla Kyllä.

Mukautetun tarkistuksen luominen

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Tietoja tietokoneen tarkistuksista