Mukautetun tarkistuksen suorittaminen

Mukautettua tarkistusta käytettäessä tarkistuksen kohdetta ei tarvitse määrittää uudelleen.

Voit suorittaa mukautetun tarkistuksen Tarkistukset -ikkunasta.

Mukautetun tarkistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Valitse Tarkistukset -ikkunassa Suorita sen mukautetun tarkistuksen kohdalla, jonka haluat suorittaa.

Voit käyttää seuraavia valintoja pysäyttämään mukautetun tarkistuksen:

Keskeytä

Pysäyttää mukautetun tarkistuksen tilapäisesti.

Jatka tarkistusta valitsemalla Jatka.

Lopeta

Pysäyttää mukautetun tarkistuksen.

Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.

5. Valitse Tulosten yhteenveto -ikkunassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos mitkään kohteet eivät vaadi toimenpiteitä, valitse Valmis.

• Jos jotkin kohteet vaativat toimenpiteitä, tarkastele riskejä Havaitut uhat -ikkunassa.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Tietoja Tulosten yhteenveto -ikkunasta

Tietoja Uhkia havaittu -ikkunasta

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910881_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011